RTX 4060 ekran kartı için hangi marka tercih edilmeli?

Eğer illaki 0 alacağım diyorsanız ASUS modelini alabilirsiniz ancak 2. el RTX 3080 almanızı öneririm fiyatları neredeyse aynı hatta 2. elde RTX 3080 daha ucuz diye biliyorum. Tüm testleri yaparsanız bir sorun çıkıcağını sanmıyorum.
2. El için araştırma zamanım yok açıkçası. Bugün sipariş vermeyi düşünüyorum. Bilgisayar öylece ortada kaldı ve aynı zamanda bilgisayar üzerinden işlerim aksamaya başladı. Boş zamanlarımda da oyun oynuyorum. Her iki amaç için de kullanacağım

2. el için araştırma zamanım yok açıkçası. Bugün sipariş vermeyi düşünüyorum. Bilgisayar öylece ortada kaldı ve aynı zamanda bilgisayar üzerinden işlerim aksamaya başladı. Boş zamanlarımda da oyun oynuyorum. Her iki amaç için de kullanacağım.

ASUS Dual RTX 4060 iyidir hocam, her oyunuda oynatır alın bakın keyfinize.

ASUS daha sıcak geliyor bana şuan hem fiyat hemde dediğim gibi Gtx 980 serisinden beri kullandığım bir marka. Ama yine de bir bilene muhakkak danışmak gerektiğini düşünüyorum :)
Asus daha iyidir tabi ona diyecek birşey yok demek istediğim izlediğim bir 4060 Ti marka karşılaştırma videosunda Galax modeli ASUS ve MSI ile birlikte ilk üç arasına giriyordu. Tercih edilebilir yani soğutma kalitesi iyidir. Tercihen dah köklü firmalar ASUS, MSI fiyat farkı verilir alınabilir.

Asus daha iyidir tabi ona diyecek birşey yok demek istediğim izlediğim bir 4060 Ti marka karşılaştırma videosunda Galax modeli ASUS ve MSI ile birlikte ilk üç arasına giriyordu. Tercih edilebilir yani soğutma kalitesi iyidir. Tercihen dah köklü firmalar ASUS, MSI fiyat farkı verilir alınabilir.
Galax marka izlediğim inceleme videolarında fiyatına göre gayet iyi performans veren bir kart. Aslında şöyle oluyor, galax alana kadar Gigabyte alayım diyorsun, sonra gigabyte a bu parayı verene kadar asus olsun diyorsun, tam aşacaksın bir anda bu parayı verdikten sonra Msı alayım diyorsun 😅 böyle bir git gel içersinde kaldım ve hala tam karar veremedim. Benim için görünüş de biraz önemli estetik durması

Galax marka izlediğim inceleme videolarında fiyatına göre gayet iyi performans veren bir kart. Aslında şöyle oluyor, galax alana kadar Gigabyte alayım diyorsun, sonra gigabyte a bu parayı verene kadar asus olsun diyorsun, tam aşacaksın bir anda bu parayı verdikten sonra Msı alayım diyorsun 😅 böyle bir git gel içersinde kaldım ve hala tam karar veremedim. Benim için görünüş de biraz önemli estetik durması
Ooo o işin ucu açık hocam en iyisi kafana yatan sevdiğin beğendiğin marka neyse onu al :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı