RTX 4060 GTA 6 açar mı?

Selardis

Decapat
Daha fazla  
Selam dostlar, yeni bir sistem topladım. Bu sistemle GTA 6'yı Orta veya Yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde oynatır mı?

RTX 4060 8 GB
32 GB RAM
i5 12400KF

Son düzenleyen: Moderatör:
10 yıl öncesinin ekran kartları bile günümüz oyunlarını açabilecek seviyedeyken günümüz seviyesi ekran kartların 2-3 yıla çöp olacağını, iş görmeyeceğini düşünen saçma bir kitle var, onları dinleme. 1080p orta yüksek ayarda hele optimizasyonu da çözerlerse her türlü oynarsın. Bu oyunu 3060 gücünde olan PS5'e çıkaracaklar.

10 yıl öncesinin ekran kartları bile günümüz oyunlarını açabilecek seviyedeyken günümüz seviyesi ekran kartların 2-3 yıla çöp olacağını, iş görmeyeceğini düşünen saçma bir kitle var, onları dinleme. 1080p orta yüksek ayarda hele optimizasyonu da çözerlerse her türlü oynarsın. Bu oyunu 3060 gücünde olan PS5'e çıkaracaklar.

Hocam benim yazdığımda böyle bir şey yok bunu nerden çıkardınız 2 yıl kullanacak eskiyecek manasında dedim, eğer 4060'ı 2 yıl sonra alsaydı oyunu oynatacaktı manasında demişim?

Hocam benim yazdığımda böyle bir şey yok bunu nerden çıkardınız 2 yıl kullanacak eskiyecek eğer 4060'ı 2 yıl sonra alsaydı oyunu oynatacaktı manasında demişim?
Doğrudan size söylemedim zaten hocam üstünüze alınmayın. Bu tarz genel bir düşünce var ona biraz laf yaptım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı