RTX 4060 hazır sistem alınır mı?

DLSS 3 kaç tane oyunda var sayar mısın hocam.

5 tane oyunda DLSS 3 var diye geri kalan oyunlardan boşuna 20-30FPS arası eksi FPS almak gereksiz.
Hocam bilgisayarlardan zaten çok anlamam da ufacık bilgimle konuşuyorum kusura bakmayın. Birşey soracaktım. AMD R5 5600 - RTX 4060 TI OC 8GB - A520M-A PRO - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu bilgisayar mı daha güçlü yoksa sizin attığınız mı ?

Hocam bilgisayarlardan zaten çok anlamam da ufacık bilgimle konuşuyorum kusura bakmayın. Bir şey soracaktım. AMD R5 5600 - RTX 4060 TI OC 8GB - A520M-A PRO - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu bilgisayar mı daha güçlü yoksa sizin attığınız mı?

Arkadaşın attığı Sinerji sistem işlemcisi güzeldir. 12400F güzel bir işlemci. AMD ekran kartlarının yazılımları sorunlu diyenler var. Yazılım diyorum. Ben pek kullanmadım. AMD kullanıcıları cevaplayabilir. Vatan Bilgisayar'daki ekran kartı kalitesiyle beraber bir tık daha pahalı oluyor.

Hocam bilgisayarlardan zaten çok anlamam da ufacık bilgimle konuşuyorum kusura bakmayın. Birşey soracaktım. AMD R5 5600 - RTX 4060 TI OC 8GB - A520M-A PRO - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu bilgisayar mı daha güçlü yoksa sizin attığınız mı ?
Bütçe çıkabiliyorsa alınabilir 4060Tİ ve 6750XT kafa kafaya performans veriyor. Nvidia'nın avantajı oluyor tabiki DLSS3 vs vs.

Arada 2500TL gibi bir fark var 2 sistemin.

Bütçe çıkabiliyorsa alınabilir 4060Tİ ve 6750XT kafa kafaya performans veriyor. Nvidia'nın avantajı oluyor tabiki DLSS3 vs vs.

Arada 2500TL gibi bir fark var 2 sistemin.
Hocam attığınız sistemdeki işlemci soğutucusu işlemciye yeter mi acaba? Çok sağlam durmuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı