Henüz sipariş ettiğim RTX 4060 ve şu anki işlemcim çok fazla darboğaz yapar mı? İşlemciyi 1-2 ay içinde yükselteceğim fakat bana fazla sıkıntı yapmasını istemiyorum. Sizce durum nasıl olur?
Yapmaz ancak o ekran kartına o işlemci neden diye oturup düşündürtür, istenilen performansı da pek veremez. Küfür gibi. 4060 alacak paranız varsa i9 ya da i7 neden düşünmüyorsunuz o da düşündürtücü. Oturup forumca düşüneceğiz sanırım. Ben bir iftarımı yapayım en iyisi.
Düzeltme: Bilgisayar teknisyeni olduk, bilgi veriyoruz. Millet işlemcinin sadece darboğaz yapıp yapmamasından veyahut gereken FPS'i verip vermemesinden ibaret olduğunu sanıyor herhalde. 4K destekleyen bir ekran kartı ile zar zor 1080p oynamakta başarılar.
Yapmaz ancak o ekran kartına o işlemci neden diye oturup düşündürtür, istenilen performansı da pek veremez. Küfür gibi. 4060 alacak paranız varsa i9 ya da i7 neden düşünmüyorsunuz o da düşündürtücü. Oturup forumca düşüneceğiz sanırım. Ben bir iftarımı yapayım en iyisi.
Dostum şaka bir yana Bilgisayar teknisyenim, i7 10. nesil bir ekran kartı seni daha iyi hissettirir. İlla i5 alacaksan 14. nesillere göz geçirmeni tavsiye ederim. Bu sisteme 5'10.nesil öneren üstüne dislike atan şahsiyette pek komik. ''yapmaz.'' deyip geçmelisin sanırım, üstüne düşmeyen yorumlara cevap verip bahçe ağası gibi takılır böyleleri. Hayırlı olsun tekrardan.