RTX 4060 i5-12400F CS2'de 30 FPS veriyor

Çetobaskan

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistemim i5 12400F RTX 4060(8 GB) ama CS gibi oyunlarda 200 FPS civarı genellikle altında alıyordum. Çözümünü ararken işlemci belleğini otomatik değil de önceden en yüksek yapmıştım onu geri 1 ve otomatik olarak düzelttim sonra bellek tanılama yaptım. Hangisinden kaynaklı bilmiyorum ama oyuna girdiğimde CPU kullanımı 100 oluyor ve bir sekme açarken veya uygulama açarken kasmalar belirdi. Oyunda oluyor mu diye CS'ye girdim CS de 30 FPS aldığımı gördüm. Afterburner'den baktığımda ise ekran kartını sanki kullanmıyordu CS açıkken sıcaklığı 35 40'tı nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de afterburner ile kontrol ettiğimde CS2 ne işlemcimi ne ekran kartımı kullanıyor. %30-50 arasında kullanımlar. i5 11600 ve RTX 3070 ile 90-200 arası fps alıyorum. Bu donanım için çok düşük değerler. Çözüm ise bulamadım. Oyunu silip yükledim bir işe yaramadı. İnternetten çözümler denedim nafile. Bir tek format kaldı ama bilgisayarda çok fazla önemli veri var, yedekleme ve kurulum ile uğraşmak istemiyorum. İşletim sistemim Windows 11.

Ben de Afterburner ile kontrol ettiğimde CS2 ne işlemcimi ne ekran kartımı kullanıyor. %30-50 arasında kullanımlar. i5 11600 ve RTX 3070 ile 90-200 arası FPS alıyorum. Bu donanım için çok düşük değerler. Çözüm ise bulamadım. Oyunu silip yükledim bir işe yaramadı. İnternetten çözümler denedim nafile. Bir tek format kaldı ama bilgisayarda çok fazla önemli veri var, yedekleme ve kurulum ile uğraşmak istemiyorum. İşletim sistemim Windows 11.

Ya ben FPS'i geçtim şu an Google açtığımda CPU kullanımı 100 de 100 oluyor.

Sizinki bana göre daha farklı bir sorun. Oyunu sil yükle yapmayı deneyin. Ekran kartı driverini güncellemeyi ve silip yüklemeyi deneyin.

Sizinki bana göre daha farklı bir sorun. Oyunu sil yükle yapmayı deneyin. Ekran kartı driverini güncellemeyi ve silip yüklemeyi deneyin.

Şu an yapıyorum da driver güncellemesi ama ondan kaynaklı olduğunu pek sanmıyorum işlemcide bir sorun var zamanında işlemci çekirdeğini en yüksek 12 yapıp kaydetmiştim bugün 1'i seçip otomatik çekirdek yükselmesini yaptıktan sonra oldu geri eski şekilde en yüksek 12'yi seçtim ama hala aynı en ufak harekette 100 de 100 oluyor CPU.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı