RTX 4060 i5-12400F sistem alınır mı?

Salve Maria

Kilopat
Daha fazla  
İlk kez masaüstü bilgisayar alıyorum çok uzun süredir konsol kullanıcısıydım ama malum oyun fiyatları yüzünden bilgisayar toplamaya karar verdim. Aklımda bir sistem var aslında resimlere eklediğim sistemi önerir misiniz? Bütçemi aşmadığı sürece, en fazla 21 bin liraya kadar çıkabilirim çünkü ek olarak monitör ve klavye de almam gerekiyor, bu fiyat bandında sistem önerirseniz çok sevinirim, teşekkürler.

432115700_436701322350875_6755620951438894378_n.jpg

23.500 olmuş alınmaz bu fiyata. Ben atarken 19.999 diye gözüküyordu.

Bu sistemin parçaları marka bakımından daha kalitesiz üsttekine göre ama fiyat yine de iyi. Kampanyalı bir sistem gelmedikçe bu fiyattan düşüğü var mıdır emin değilim.

Son düzenleme:
İlk kez masaüstü bilgisayar alıyorum çok uzun süredir konsol kullanıcısıydım ama malum oyun fiyatları yüzünden bilgisayar toplamaya karar verdim. Aklımda bir sistem var aslında resimlere eklediğim sistemi önerir misiniz? Bütçemi aşmadığı sürece, en fazla 21 bin liraya kadar çıkabilirim çünkü ek olarak monitör ve klavye de almam gerekiyor, bu fiyat bandında sistem önerirseniz çok sevinirim, teşekkürler.

Eki Görüntüle 2335833

Eki Görüntüle 2335833

Ben 4060'li sistem önermiyorum açıkçası piyasada o kadar fazla varki kendiniz toplasanız bile sıfırını 9A alıyorsunuz bir şeyler var ve piyası çok oynuyor önermiyorum.

Zam yapmışlar 23.500 tl gözüküyor. 19.999 tl idi...
Aaaa! Ben atarken bile 19.999 gözüküyordu. Hatta şaşırmıştım nasıl hala aynı fiyat diye. Çerezlerden dolayı fiyat güncellemesi gözükmedi sanırım bende. Sepete ekleyince 23.500 oldu. Konu sahibine iletim alınmaz bu fiyata. 19.999 diye atmıştım ben.

Aaaa! Ben atarken bile 19.999 gözüküyordu. Hatta şaşırmıştım nasıl hala aynı fiyat diye. Çerezlerden dolayı fiyat güncellemesi gözükmedi sanırım bende. Sepete ekleyince 23.500 oldu. Konu sahibine iletim alınmaz bu fiyata. 19.999 diye atmıştım ben.
19.999 tl fiyattan bile çatır çutur kar ederlerken neden bu kadar fiyat yükseltiyorlar anlamak mümkün değil ya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı