Çözüldü RTX 4060 i5 12400F sistemde Valorant düzgün çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MikeEhrmantraut1

Femtopat
Daha fazla  
Yaklaşık 2 haftadır Valorant'ta yok giriş ekranında takılma, yok ajan seçtikten sonraki ekranda takılma, ping sorunları, bilgisayar açıldığında Valorant'ı açmak için 5-10 dk uğraşma, oyunda ani ping çıkması ya da bazen tum maç pingli oynamak artık sıkıldım. Sorun ne bılmıyorum. Bilgisayarım RTX 4060 16 GB RAM i5-12400F Kioxia 1TB Exceria Plus G3, internetim Netspeed olması lazım ben almadığım için tam emin değilim Ethernet kulanmıyorum. Bilgisayarı İtopya'dan aldım, Windows 11 kurdum ama etkinleştirmedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm

Wi-Fi aletini Trendyol vb. bir yerden aldığınızı umuyorum. Bunun gibi yerlerden aldığınız Wi-Fi adaptörleri normaldir sorun çıkarırlar Ethernet ile bağlanmayı deneyin ve LAN driver kurun.
benimde rtx 4050 amd ryzen 5 16gb ddr5 fakat 2 haftadır oynamıyordum bugün güncellemeyi yapıp gireyim dedim 90 fps alıyorum ve sanki 60hz oynuyorum gibi sıkıyorum ses 10 saniye sonra geliyor

Oyundan kaynaklı olabilir sil yükle deneyebilirsiniz. Riot istemcisi ya da Epic Games güncellemesi var mı kontrol edin. Kökten çözüm olarak silip tekrardan yüklemeyi öneririm

Benim de RTX 4050 AMD Ryzen 5 16 GB DDR5 fakat 2 haftadır oynamıyordum bugün güncellemeyi yapıp gireyim dedim 90 FPS alıyorum ve sanki 60Hz oynuyorum gibi sıkıyorum ses 10 saniye sonra geliyor.

Evet bende de arada oluyor bilgisayarı alalı daha tam 3 ay olmuş ilk geldiğinde 360 FPS falandı şu an 280 320 arası gıdıyor.

Wi-Fi aletini Trendyol vb. bir yerden aldığınızı umuyorum. Bunun gibi yerlerden aldığınız Wi-Fi adaptörleri normaldir sorun çıkarırlar Ethernet ile bağlanmayı deneyin ve LAN driver kurun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Ethernet önerebilir misiniz?

Oyundan kaynaklı olabilir sil yükle deneyebilirsiniz. Riot istemcisi ya da Epic Games güncellemesi var mı kontrol edin. Kökten çözüm olarak silip tekrardan yüklemeyi öneririm.

Denemiştim zaten ama işe yaramadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…