RTX 4060 i5 12400F sistemde Windows 11'e geçilmeli mi?

memoli12

Picopat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
m2 ssd mld
Ekran kartı
4060 oc 8gb
Anakart
asus b660m-k
İşlemci
i5 12400F
Arkadaşlar selamünaleyküm benim bilgisayarım Windows 10, 11 geçmeye düşünüyorum ama bir yanım da geçme diyor. Karasız kaldım sizce geçmeli miyim geçmemeli miyim? Disk kapasitem de toplamda 953, ona göre de yorumlarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet geçilir şu anda. Bir yıl öncesinde sürekli bug olan güncellemeler oluyordu bilgisayarda ama şu an arayüz açısından fark edilemeyecek kadar küçük şeyler haricinde performans sorunu vs. yaşamıyorum uzun süredir.

Arkadaşlar selamünaleyküm benim bilgisayarım Windows 10, 11 geçmeye düşünüyorum ama bir yanım da geçme diyor. Karasız kaldım sizce geçmeli miyim geçmemeli miyim? Disk kapasitem de toplamda 953, ona göre de yorumlarsanız sevinirim.
Ekim ayında 10'uncu sürümümüz patlayacak maalesef, siz geç kalmışsınız sanki biraz 11 kurmak için. W11'in sorunları düzeleli çok oldu.

i5 4670K, GTX 760 2 GB ile kullanıyoruz☹️😁

Ekim ayında 10'uncu sürümümüz patlayacak maalesef, siz geç kalmışsınız sanki biraz 11 kurmak için. W11'in sorunları düzeleli çok oldu.

Ama sorun şu disk kapesitesi şimdi Windows 11 ne kadar kaplayacak bilmiyorum vebilirsinizki ekran kartına durmadan güncelleme geliyor ve bende bilgisayar aktif şekilde oyun indiriyorum Windows 11 yüksersem bana göre depolama alanım kalmayacak gibi gözüküyor sizce?

Ama sorun şu disk kapesitesi şimdi Windows 11 ne kadar kaplayacak bilmiyorum vebilirsinizki ekran kartına durmadan güncelleme geliyor ve bende bilgisayar aktif şekilde oyun indiriyorum Windows 11 yüksersem bana göre depolama alanım kalmayacak gibi gözüküyor sizce?
İlk mesajda toplam 953 GB'ın olduğunu yazmışsın. Bu alan yeterli fakat alanını çok hor kullanma yani tasarruf yaparcasına kullan örneğin kendine bir zaman ayarla bu zamanda diskinde detaylı temizlik yap ve işine yaramayan şeyleri sil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı