rastgele bir fakir
Decipat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Yaklaşık 8-9 ay önce hayallerimi süsleyen performanslı bir RTX 4060 sistem satın aldım. Ancak, sistemin içindeki beyaz ASUS Dual RTX 4060, tüm görüntüyü bozarak sistemden soğumama sebep oluyor. Bu nedenle önce 3.000 TL’ye bir oyuncu koltuğu, ardından 2.000 TL’ye 160 cm’lik bir çam çalışma masası aldım. Şimdi ise 6.000 TL bütçe ile aşağıdaki ürünleri alarak sistemin görünümünü güzelleştirmek istiyorum:
Bu noktada, sizce "Bunu alma, şunu al" diyebileceğiniz ekipmanlar var mı? Ya da daha güzel ve küçük beyaz bir kasa öneriniz var mı? Ancak kesinlikle hava soğutma almayacağım. i5-12400F işlemcim zaten çok ısınmıyor ve şu anki 300 TL’lik stok fan benzeri fan bile aşırı iyi soğutuyor. Bu yüzden kesinlikle beyaz, 240 mm sıvı soğutma alacağım. Daha iyisi varsa ve fiyatlar yakınsa önerilerinizi bekliyorum.
- Rampage Lyra Mesh Temperli Camlı RGB Fanlı mATX Mini-T Oyuncu Kasası (Beyaz)
- DeepCool LS520 SE WH 240 mm Intel 1700P & AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu (Beyaz)
- BlueForce Titan RGB Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi (Red Switch, Q TR, Hot-Swap)
- Ziyoulang M8 RGB LED’li Gaming Mouse (7200 DPI, 6 Tuşlu, Software Destekli)
- Helixsun Büyük Boy Gaming Mouse Pad (70x30 cm, Old Way Tasarım)
- Havit Gamenote H2038U RGB 7.1 USB Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı
Bu noktada, sizce "Bunu alma, şunu al" diyebileceğiniz ekipmanlar var mı? Ya da daha güzel ve küçük beyaz bir kasa öneriniz var mı? Ancak kesinlikle hava soğutma almayacağım. i5-12400F işlemcim zaten çok ısınmıyor ve şu anki 300 TL’lik stok fan benzeri fan bile aşırı iyi soğutuyor. Bu yüzden kesinlikle beyaz, 240 mm sıvı soğutma alacağım. Daha iyisi varsa ve fiyatlar yakınsa önerilerinizi bekliyorum.