RTX 4060 i5 12400F sisteme yapılacak upgarede nasıldır?

Makaleler
1
Daha fazla  
Yaklaşık 8-9 ay önce hayallerimi süsleyen performanslı bir RTX 4060 sistem satın aldım. Ancak, sistemin içindeki beyaz ASUS Dual RTX 4060, tüm görüntüyü bozarak sistemden soğumama sebep oluyor. Bu nedenle önce 3.000 TL’ye bir oyuncu koltuğu, ardından 2.000 TL’ye 160 cm’lik bir çam çalışma masası aldım. Şimdi ise 6.000 TL bütçe ile aşağıdaki ürünleri alarak sistemin görünümünü güzelleştirmek istiyorum:

Bunlara ek olarak 1 adet yapışkanlı priz tutucu, 1 adet 5’li kablo düzenleyici, 1 adet ahşap beyaz kulaklık tutucu ve 1 adet Xrades termal macun almayı planlıyorum. Ancak, tüm bunların toplamı 7.000 TL tutuyor.

Bu noktada, sizce "Bunu alma, şunu al" diyebileceğiniz ekipmanlar var mı? Ya da daha güzel ve küçük beyaz bir kasa öneriniz var mı? Ancak kesinlikle hava soğutma almayacağım. i5-12400F işlemcim zaten çok ısınmıyor ve şu anki 300 TL’lik stok fan benzeri fan bile aşırı iyi soğutuyor. Bu yüzden kesinlikle beyaz, 240 mm sıvı soğutma alacağım. Daha iyisi varsa ve fiyatlar yakınsa önerilerinizi bekliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı