RTX 4060 i5-14400F alınır mı?

Alınır mı bu sistem? Bütçe bu kadar oyun için uygun mudur? Darboğaz ısınma sorunu var mı alınır mı? Dostlar?

Ustam bana sorarsan çok mantıklı değil artık DDR4 bayağı bir eski durumdadır bu yüzden tavsiyem uygun fiyatlı Intel Arc B580'li kasalara bakın uygun fiyatlı DDR5 bulursunuz Intel Arc B580 baktığınız zaman yer yer 4060'dan daha iyi performans veriyor.

Alınır mı bu sistem? Bütçe bu kadar oyun için uygun mudur? Darboğaz ısınma sorunu var mı alınır mı? Dostlar?

Hocam şahsen i5 güzeldir ama benim birincil tercihim her zaman için Ryzen'dır ama 13400F canavardır tabii ki de hocam Intel Arc B580 zaten 12 GB VRAM ile gerçekten fark yaratacak derecede bir karttır ve zaten Intel Arc A750 bir yıl içinde art arda gelen güncellemelerle canavar bir hale getirilmişken Arc B580'nin ulaşacağı seviye bence çok yüksek olacaktır 4060 Ti'a yakın performans verir ilerleyen güncellemler ile o yüzden alabilirsiniz bence ama tavsiyem Ryzen'lı bir sistem bakmanız şahsen ben Ryzen'ı biraz daha güçlü bulmaktayım ama eğer Intel var ise i7 daha avantajlı oluyor birçok işlemde i9 diyemem çünkü biraz daha yüksek fiyatlıdır.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı