RTX 4060 için hangi işlemci alınmalı?

Son bir soru sormak daha istiyorum affınıza sığınarak. Ekran kartını üreten firma ekran kartının kalitesinde önemli bir rol oynuyor mu? Benim alacağım sistemi incelediğimde RTX 4060 "Galax" diye bir firma tarafından üretiliyormuş, herhangi bir sorun çıkarır mı bu firma?

Son bir soru sormak daha istiyorum affınıza sığınarak. Ekran kartını üreten firma ekran kartının kalitesinde önemli bir rol oynuyor mu? Benim alacağım sistemi incelediğimde RTX 4060 "Galax" diye bir firma tarafından üretiliyormuş, herhangi bir sorun çıkarır mı bu firma?
Üretici firma rol oynar, evet. Galax gayet iyi bir firma. Sorun çıkmaz.

Aslında bir tık beynim yıkandı. AMD ekran kartı yerine NVIDIA ekran kartını tercih ediyorum. Hep benim bilgisayar alma isteğimin en başındaki oyun Cyberpunk 2077 olduğu için ve RTX serisinin bu oyunda gözle görülür bir farkla önde olduğu için NVIDIA alma yönelimindeyim. Hem DLSS 3.0 için 4000 serisi çok daha cazip geliyor. Gene RTX 4060'lı kasa ancak işlemcisi Ryzen 5 5500 olan bir kasa buldum, buna yönelebilirim belki. Tabii ki fikrim değişebilir yardımcı olursanız sevinirim.

En sondaki kasa çok daha mantıklı geldi. Teşekkürler bunu alacağım galiba.

Merhaba. Aldıysanız memnun kaldınız mı?

Merhaba. Aldıysanız memnun kaldınız mı?

Biraz geç dönüyorum kusura bakmayın. O kasayı tercih etmedim onun yerine daha fazla bütçeyle 4070 Ti kasa topladım. İnternetten baktığım üzere ekran kartlarının markaları sıcaklık konusunda önemli rol oynuyor. Bir de MHz daha düşük MSI ya da ASUS ekran kartlarına göre. Bana kalırsa eğer iyi bir soğutma yapacaksan düşünülebilir, ancak ben bunun yerine bütçe arttırıp MSI tercih ettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı