RTX 4060 ile FC 25 ve GTA 5'te donma ve kasma var

İşletim sistemi
Windows 10

emrecan5959

Hectopat
RAM
Corsair Vengeance 16x2 GB 6000MHz CL30
SSD veya HDD modeli
Adata Legend 850 Lite
Ekran kartı
ASUS Dual RTX 4060 8GB
Anakart
MSI A620M-E
İşlemci
Ryzen 5 7500F
Merhaba, FC 25'te bütün grafik ayarlarını denememe rağmen oyuna droplar giriyor her şeyi denedim, driverlar güncel. Ayrıca GTA 5'te ise oyuna giriyorum 1 dakika 90-100 FPS oynuyorum ondan sonra oyun kendini 60 FPS'e çekiyor ne yaparsam yapayım olmuyor. Format denedim hem Windows 11'de hem de Windows 10'da bu sorun var. 2K monitör kullanıyorum monitörü ilk aldığımda 2K'da bu sorunlar olmadan oynuyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam GTA 5 ve FC 25 gerçekten optimizasyon sorunlu oyunlar. Bende de aynı ekran kartı ve aynı oyunlar var oradan biliyorum. İkisinde de sorun yaşıyorum. GTA 5 eski ekran kartlarına optimize olduğundan eski ekran kartımda o kadar sorun yoktu fakat FC 25'i bilmiyorum. FC 25'te kenarsız pencere kullanmayı deneyebilirsiniz.

Merhaba, FC 25'te bütün grafik ayarlarını denememe rağmen oyuna droplar giriyor her şeyi denedim, driverlar güncel. Ayrıca GTA 5'te ise oyuna giriyorum 1 dakika 90-100 FPS oynuyorum ondan sonra oyun kendini 60 FPS'e çekiyor ne yaparsam yapayım olmuyor. Format denedim hem Windows 11'de hem de Windows 10'da bu sorun var. 2K monitör kullanıyorum monitörü ilk aldığımda 2K'da bu sorunlar olmadan oynuyordum.

Merhaba emrecan 4060 serisi ekran kartları genellikle GTA 5 ve FC 25 gibi optimizasyon sorunu olan oyunlarda böyle hatalar veriyor driver güncellemeriyle bu sorunların düzeleceğini düşünüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı