RTX 4060 ile i3 12100F çok darboğaz yapar mı?

emir11112

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, başlıkta da yazdığım gibi bu iki sistem parçasının birbiriyle çok darboğaz yapıp yapmayacağını merak ediyorum. Çok yüksek ihtimalle darboğaz yapar bu ikisi ama ne derecede olduğunu merak ediyorum. Bir de ben çok fazla Rainbow Six Siege oynuyorum, bu oyunda kaç FPS alırım? Ne kadar darboğaz yapar ve kaç FPS alırım sorularımı yanıtlarsanız çok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar, başlıkta da yazdığım gibi bu iki sistem parçasının birbiriyle çok darboğaz yapıp yapmayacağını merak ediyorum. Çok yüksek ihtimalle darboğaz yapar bu ikisi ama ne derecede olduğunu merak ediyorum. Bir de ben çok fazla Rainbow Six: Siege oynuyorum, bu oyunda kaç FPS alırım? Ne kadar darboğaz yapar ve kaç FPS alırım sorularımı yanıtlarsanız çok sevinirim.

1080P'de yapar, 2K'da az yapar, 4K'da yapmaz.
Darboğazın zararı yok eğer iyi fiyata yakaladıysan alabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1080P'de yapar, 2K'da az yapar, 4K'da yapmaz.
Darboğazın zararı yok eğer iyi fiyata yakaladıysan alabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

25.000’e 4060’lı sistem buldum bence gayet uygun :))

Çok darboğaz olmaz. Çözünürlük nedir?
1280x1080 4:3 hocam

Merhaba arkadaşlar, başlıkta da yazdığım gibi bu iki sistem parçasının birbiriyle çok darboğaz yapıp yapmayacağını merak ediyorum. Çok yüksek ihtimalle darboğaz yapar bu ikisi ama ne derecede olduğunu merak ediyorum. Bir de ben çok fazla Rainbow Six: Siege oynuyorum, bu oyunda kaç FPS alırım? Ne kadar darboğaz yapar ve kaç FPS alırım sorularımı yanıtlarsanız çok sevinirim.

Ekran kartı yerine işlemciye daha çok para ayırın rekabetçi oyun oynuyorsanız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı