RTX 4060 ile kayıt alırken FPS düşmesi oluyor

BerkayKayrak

Hectopat
AMD Ryzen 5 5600 işlemci ve RTX 4060 ekran kartim var ve oyunda (League of Legends) kayıt alırken surekli drop yiyorum. Normal oynarken herhangi bir sıkıntı yok, sadece kayıt alırken yaşıyorum. Sebebi nedir sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde 2016 senesi ve üstü çıkan orta ve üst seviye kartlarda kayıt için donanım oluyor kasmaması lazım. 3 parti bir yazılım kullanıyorsan işlemciyi kullanıyodur dolayısıyla drop yiyor olabilirsin. Ekran kartının kendi yazılımı ile kayıt alman daha iyi olur.

AMD Ryzen 5 5600 işlemci ve RTX 4060 ekran kartim var ve oyunda (League of Legends) kayıt alırken surekli drop yiyorum. Normal oynarken herhangi bir sıkıntı yok, sadece kayıt alırken yaşıyorum. Sebebi nedir sizce?
İşlemci ve ekran kartın bana göre iyi lol gibi bir oyun da drop yiyorsan, büyük ihtimal kayıt aldığın program ile alakalıdır onun yerine daha farklı kayıt programları yükleyebilirsin 17 yıllık işlemci ile kayıt aldığım bir program vardı Bu Programı kullanabilirsin

Not : normalde ücretsizdi fakat şuan 15 gün deneme sürümü veriyor onu kullanabilirsin

Normalde 2016 senesi ve üstü çıkan orta ve üst seviye kartlarda kayıt için donanım oluyor kasmaması lazım. 3 parti bir yazılım kullanıyorsan işlemciyi kullanıyordur dolayısıyla drop yiyor olabilirsin. Ekran kartının kendi yazılımı ile kayıt alman daha iyi olur.

NVIDIA'nin kendi yazılımı Shadow Play'den kayıt alıyorum ayarlar kısmında ekran kartı veya işlemciden kayıt al gibi bir seçenek göremedim.

Kayıt ayarların ne?

Shadow Play'in kendi otomatik ayarlarini kullanıyorum 1080P60 FPS kayıt alıyor.

İşlemci ve ekran kartın bana göre iyi LoL gibi bir oyun da drop yiyorsan, büyük ihtimal kayıt aldığın program ile alakalıdır onun yerine daha farklı kayıt programları yükleyebilirsin 17 yıllık işlemci ile kayıt aldığım bir program vardı Bu Programı kullanabilirsin

Not: Normalde ücretsizdi fakat şu an 15 gün deneme sürümü veriyor onu kullanabilirsin.

Sorunun uygulamada olduğunu düşünmüyorum ekran kartının kendi yazilimi ile kayıt alıyorum yükü ekran kartına bindirmesi lazım.

Son düzenleme:
NVIDIA'nin kendi yazılımı Shadow Play'den kayıt alıyorum ayarlar kısmında ekran kartı veya işlemciden kayıt al gibi bir seçenek göremedim.

Shadow Play'in kendi otomatik ayarlarini kullanıyorum 1080P60 FPS kayıt alıyor.

Sorunun uygulamada olduğunu düşünmüyorum ekran kartının kendi yazilimi ile kayıt alıyorum yükü ekran kartına bindirmesi lazım.
ekran kartı veya işlemcinin sunduğu kayıt programları genellikle kötü oluyor fps düşürüyor csde dust da 5v5de 300 fps alırkan kayıt açıkken 150 200 arası görüyordum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı