Beck
Hectopat
Bunun bir çok farklı nedeni olabilir. Windows kaynaklı oluyor genelde. İşlemcin nedir?ben 2 gun once cs de 240 300 civarı fps alıyodum suan 160 180
Bunun bir çok farklı nedeni olabilir. Windows kaynaklı oluyor genelde. İşlemcin nedir?ben 2 gun once cs de 240 300 civarı fps alıyodum suan 160 180
Normalde darboğaz olmamsı lazım ama belki bir ihtimal 1080p'de oynuyorsan bottleneck yaşarsın bu sistem ile ondan dolayı düşük FPS alıyor olabilirsin. Ama bu düşük bir ihtimal. Windows kaynaklı olabilir diye düşünüyorum. Son zamanlarda Windows Update ya da Driver Update yaptın mı?İ3 14100F
MSI 4060
32 RAM
ne olabilir nedeni
yok ama guncelleme var yapayımmıNormalde darboğaz olmamsı lazım ama belki bir ihtimal 1080p'de oynuyorsan bottleneck yaşarsın bu sistem ile ondan dolayı düşük FPS alıyor olabilirsin. Ama bu düşük bir ihtimal. Windows kaynaklı olabilir diye düşünüyorum. Son zamanlarda Windows Update ya da Driver Update yaptın mı?
Neyin güncellemesi var?yok ama guncelleme var yapayımmı
windows ama kendi yapmıs sımdı baktımNeyin güncellemesi var?
ben sadece dusuk fps alıdıgım ıcın almak mantıklı mı diye sordum zatenCS2'de FidelityFX var zaten. Goruntu ayarlarinin en altinda ki ayari balanced yada high yaparsaniz acmis olursunuz
Ancak Nvidia Reflex acmayi unutmayin yoksa cok yuksek input lag olur ve oynayamazsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.