RTX 4060 ile R5-5500 darboğaz yapar mı?

MahmutOyuncuOlan

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, benim ekran kartim GTX 1660 Super ve ışlemcim AMD Ryzen 5500 ben yeni ekran karti olarak RTX 4060 takmak istiyorum darboğaz yapar mi yaparsa önereceğiniz fiyat performans işlemciler var mı?

Merhaba, benim ekran kartim GTX 1660 Super ve ışlemcim AMD Ryzen 5500 ben yeni ekran karti olarak RTX 4060 takmak istiyorum darboğaz yapar mi yaparsa önereceğiniz fiyat performans işlemciler var mı?

1080p de yapar tabii ki. 5600 önbellek de olduğundan daha iyi olacaktır. Hem fiyat performans işlemci.

Eğer sistem elinizdeyse 5500 ise 5600 için değişmeye gerek yok birkaç fps için. bir süre böyle kullanın sonrasında daha ileri seviye bir işlemciye geçersiniz.

Yanlış bilgi

Yapmaz diye düşünüyorum.

Bazilari yapar diyor bazilari yapmaz diyor kafam karişiyor 4060 da istiyorum bir yandan.

Darboğaz fiziksel bir zarar vermez istiyorsanız alın gitsin kartı. Darboğaz işlemciniz yetersiz kalacağından tam gücünde kullanamazsınız demek. ileride daha iyi işlemci takarsınız o zamana kadar ufak bir FPS için 6K civarı ödemeye gerek yok.

Neye dayanarak yapar diyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…