RTX 4060 ile uyumlu işlemci önerisi

Bf1baba

Zeptopat
Daha fazla  
RTX 4060'lı sistem aldım işlemcisinden memnun değilim R5 5600X değiştirmeyi düşünüyorum hangisini almalıyım? Darboğaz yapmasını istemiyorum ve genel olarak çok oyunculu oynlar oynuyorum.

Nesinden memnun değilsin? Fazla fazla besliyor o işlemci ekran kartını. O anakarta takabileceğin en iyi işlemci 5700x3d olur onda da aman aman fark hissetmezsin. Eğer gerçekten fark hissetmek istiyorsan AM5’e geçmen doğru olur

Yardımcı olabilirim geçeceksen.

Squad, CS vb. oyunlar oynuyorum en yüksek grafikte de aynı FPS en düşükte de PC'yi alalı 1 yıl olacak monitör Hz dışında ayarlara pek ellemedim arkadaşlar işlemciden dolayı diyor.

Hocam %0, 1 darboğaz var.

Squad, CS vb. oyunlar oynuyorum en yüksek grafikte de aynı FPS en düşükte de PC'yi alalı 1 yıl olacak monitör Hz dışında ayarlara pek ellemedim arkadaşlar işlemciden dolayı diyor.
Kaç fps alıyorsun? Oyunlarda sıcaklık ve kullanım değerleri ne durumda?

Squad, Cs vb. oyunlar oynuyorum en yüksek grafikte de synı fps en düşükte de pcyi alalı 1 yıl olucak

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videodakileri yap FPS falan artar.

RTX 4060'lı sistem aldım işlemcisinden memnun değilim R5 5600X değiştirmeyi düşünüyorum hangisini almalıyım? Darboğaz yapmasını istemiyorum ve genel olarak çok oyunculu oynlar oynuyorum.
o ekran kartı ile kullanabileceğin en iyi işlemci o

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…