Nesinden memnun değilsin? Fazla fazla besliyor o işlemci ekran kartını. O anakarta takabileceğin en iyi işlemci 5700x3D olur onda da aman aman fark hissetmezsin. Eğer gerçekten fark hissetmek istiyorsan AM5'e geçmen doğru olur.
Yardımcı olabilirim geçeceksen.
Kaç fps alıyorsun? Oyunlarda sıcaklık ve kullanım değerleri ne durumda?Squad, CS vb. oyunlar oynuyorum en yüksek grafikte de aynı FPS en düşükte de PC'yi alalı 1 yıl olacak monitör Hz dışında ayarlara pek ellemedim arkadaşlar işlemciden dolayı diyor.
Squad, Cs vb. oyunlar oynuyorum en yüksek grafikte de synı fps en düşükte de pcyi alalı 1 yıl olucakNesinden memnun değilsin? Fazla fazla besliyor o işlemci ekran kartını. O anakarta takabileceğin en iyi işlemci 5700x3d olur onda da aman aman fark hissetmezsin. Eğer gerçekten fark hissetmek istiyorsan AM5’e geçmen doğru olur
Yardımcı olabilirim geçeceksen.
o ekran kartı ile kullanabileceğin en iyi işlemci oRTX 4060'lı sistem aldım işlemcisinden memnun değilim R5 5600X değiştirmeyi düşünüyorum hangisini almalıyım? Darboğaz yapmasını istemiyorum ve genel olarak çok oyunculu oynlar oynuyorum.
r5 7600x al diyenler gördüm.o ekran kartı ile kullanabileceğin en iyi işlemci o
bu videodakileri yap FPS falan artar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.