RTX 4060 Intel i5 14400F darboğaz yapar mı?

Hocam zaten ilk kez PC topluyorum zaman içinde monitörüde değiştiririm illa 180 Hz le mutlu olamaz mıyım?
Boş verin hocam ona bakmayın 180 Hz gayet yeterli geliyor 240 Hz gereksiz zaten CS Valo dışında 240 FPS üstü alamassın. Aşağı yukarı aynı sistem var bende.

Boş verin hocam ona bakmayın 180 Hz gayet yeterli geliyor 240 Hz gereksiz zaten CS Valorant dışında 240 FPS üstü alamazsın. Aşağı yukarı aynı sistem var bende.

CS Valorant kaç FPS alıyorsunuz hocam.

Yüksek ayarlarda mı hocam ben genelde düşük ayarlarda oynarım gibi.
En yüksek ayarlar hocam hepsini maksimum kaliteye çektim. Neden düşük oynayacaksınız ki yüksek ayarlarda 200 FPS civarı alabilecekken. Grafikleri güzel oyunun.

En yüksek ayarlar hocam hepsini maksimum kaliteye çektim. Neden düşük oynayacaksınız ki yüksek ayarlarda 200 FPS civarı alabilecekken. Grafikleri güzel oyunun.

CS oynamıyorum daha çok Valorant hocam benim için FPS artması daha iyi oldığu için düşük ayarlarda Valorant'a gözüm daha alıştıda diyebiliriz düşük ayarlarda kaç FPS verir ortalama bir de sizin sistemin özelliklerini yazar mısınız hocam merakımdan soruyorum yanlış anlamayın lütfen.

Burada yazıyor hocam sistem özelliklerim görmediniz mi? Hangi oyunun düşük ayarlarında anlamadım?

Eki Görüntüle 2505956
Burada yazıyor hocam sistem özelliklerim görmediniz mi? hangi oyunun düşük ayarlarında anlamadım?

Şu an mobil cihazdan girdiğim için görünmüyor sanırım hocam sisteminiz bayağı iyi benim alıcağımdan tek farkı 4060 Ti olması herhalde CS'nin düşük ayarlarda FPS'ini sordum bu arada sizdeki FPS'e göre alacağım sistemin FPS'ini az bir şey tahmin edebilirim en azından.

Paketlemesi bayağı sağlam oluyor bilgin olsun, işlemci fanını demonte istersen sorun olmaz bence.

AMD R5 7600X - RTX 4060 - A620M-HDV DDR5 - 500GB SSD - 16 GB RAM
Hocam bu sistem nasıl sizce ilk Intel göre iyi mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…