Xitana
Centipat
- Makaleler
- 2
Monitör profesyoneli değilim hocam ama 180 Hz in yeteceğini düşünüyorum TUF'u önermez misiniz?
Hocam sağ olun darboğaz yapmaz değil mi?
Toplama alma şansın var mı?
Monitör profesyoneli değilim hocam ama 180 Hz in yeteceğini düşünüyorum TUF'u önermez misiniz?
Toplama alma şansın var mı?
Kasayı mı hocam?
Çoğu oyunda yüksek FPS'ler alacağın için küçük bir miktar daha koyup 240Hz alman taraftariyim.
Çoğu oyunda yüksek FPS'ler alacağın için küçük bir miktar daha koyup 240Hz alman taraftariyim.
hocam samsung o fiyata bulabileceğiniz en kaliteli monitörlerden.Peki Samsung dışında 240 Hz öneriniz var mı hocam bilmiyorum Samsung monitör deyince pek güvenemiyorum.
ASUS 27" VG27VQM 1MS(MPRT) 240HZ Full HD VA FREESYNC CURVED GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" VG27VQM 1MS(MPRT) 240HZ Full HD VA FREESYNC CURVED GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu nasıl hocam.
Hocam Samsung o fiyata bulabileceğiniz en kaliteli monitörlerden.
ASUS güzel ama pahalı biraz, daha uyguna başka bir model bulabilirsiniz forumdaki monitör konularına bakmanızı öneririm.
Bari monitörü r24e falan alın hocam.Hocam zaten ilk kez PC topluyorum zaman içinde monitörüde değiştiririm illa 180 Hz le mutlu olamaz mıyım?
Bari monitörü R24e falan alın hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.