RTX 4060 kaca satılır?

Bay Mavi Teke

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

3 fanli Gigabyte Aero 4060'tan 9070 XT'ye terfi ettim, 4060 bosa cikti, sahisa veya bilgisayarciya ne kadara satmaliyim?

Satin alali 18 ay oldu 6ay daha garantisi var fatura, kutu vs duruyor, bu durumda ne fiyat istemeliyim, degeri nedir acaba?

Vakit ayirip ilgilenen herkese teşekkür ederim.

Semtimdeki PC'ci 4000 TL teklif etti bir şeyler geveledi öldürmeye calisti, gercek degeri nedir?

Merhaba,

3 fanli Gigabyte Aero 4060'tan 9070 XT'ye terfi ettim, 4060 bosa cikti, sahisa veya bilgisayarciya ne kadara satmaliyim?

Satin alali 18 ay oldu 6ay daha garantisi var fatura, kutu vs duruyor, bu durumda ne fiyat istemeliyim, degeri nedir acaba?

Semtimdeki PC'ci 4000 TL teklif etti bir şeyler geveledi öldürmeye calisti, gercek degeri nedir?

Hocam o 4000 teklif edeni dava falan edin 4000 nedir arkadaş ya.

Merhaba,

8.5-10 arası gider gibi

Winforce OC modelini 2 ay önce 9.5'a saattım 10a satarsın bence sende.
2fanlıydı benimki. Bir de Gigabyte ürünler 3 yıl garantili olmuyor muydu benimkinin garanti kağıdımda 3 yıl yazıyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı