RTX 4060 laptop 40 derecede crash veriyor

batubey6006

Kilopat
Daha fazla  
Laptop, oyun veya internette öylesine gezerken bir anda resimdeki gibi oluyor. Ekran kartı ve işlemcinin güncellemelerini yapıyorum zamanı gelir gelmez. Isınma sorunu da yok, fanları sona alıyorum ve yine çöküyor 40 derecede. Sistem de kötü değil ki çöksün. RTX 4060 ve i7 13700H sistemim var. Nedenini anlamadım. Neden olabilir bilen anlayan ve bana ne yapacağımı söyleyebilecek var mı? Bilgisayarı garantiye yollayıp 2 hafta beklemektense kendim yapabilirsem yapmak istiyorum.

monster.jpg

mosnter2.jpg

Laptop, oyun veya internette öylesine gezerken bir anda resimdeki gibi oluyor. Ekran kartı ve işlemcinin güncellemelerini yapıyorum zamanı gelir gelmez. Isınma sorunu da yok, fanları sona alıyorum ve yine çöküyor 40 derecede. Sistem de kötü değil ki çöksün. RTX 4060 ve i7 13700H sistemim var. Nedenini anlamadım. Neden olabilir bilen anlayan ve bana ne yapacağımı söyleyebilecek var mı? Bilgisayarı garantiye yollayıp 2 hafta beklemektense kendim yapabilirsem yapmak istiyorum.

Eki Görüntüle 2454230

Eki Görüntüle 2454229
Klasik monster ve sorunları. Servise gönderin hocam. Her türlü sorun olabilir.

Eki Görüntüle 2454230

Eki Görüntüle 2454229

Ekran kartı problemine benziyor senin yapabileceğin bir şey yok garantisi devam ediyorsa garantiye yollaman gerekli.

Öncesinde DDU ile ekran kartı driverlerini kaldırıp yeniden kurmayı deneyebilirsin driver problemiyse düzelir. Ama bu fiziksel bir sıkıntıya benziyor.

Ekran kartı problemine benziyor senin yapabileceğin bir şey yok garantisi devam ediyorsa garantiye yollaman gerekli.

Öncesinde DDU ile ekran kartı driverlerini kaldırıp yeniden kurmayı deneyebilirsin driver problemiyse düzelir. Ama bu fiziksel bir sıkıntıya benziyor.
hocam yaptım düzelmedi.

Klasik monster ve sorunları. Servise gönderin hocam. Her türlü sorun olabilir.
Hocam valla bilseydim böyle olacağını almazdım. Tulpar serisi iyi sorunsuz olur dediler aldım. Uğraşmayı seven biri de değilim win11 yüklü aldım ekstra ödeyip. Adam yerine koymuyorlar herhalde bunlar da. Yollayacağız mecbur.

Hocam yaptım düzelmedi.

Hocam vallahi bilseydim böyle olacağını almazdım. Tulpar serisi iyi sorunsuz olur dediler aldım. Uğraşmayı seven biri de değilim Windows 11 yüklü aldım ekstra ödeyip. Adam yerine koymuyorlar herhalde bunlar da. Yollayacağız mecbur.

Monster'in hiçbir urununu kullanmam. Bedava verseler çöpe atarim. Keske konu acsaydiniz almadan once. Serviside rezalet Monster'in ayri dert bu.

Dostum bu yazılımsal değil donanımsal bir sorun, driver kurup ayar yaparak çözemezsin.
Genellikle çip veya vram arızasından dolayı ekranda böyle şekiller görülür, çok ellemeden sessizce servise vermeni öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı