Şu "haha" "beğendim" gibi işaretlerden mi bahsediyorsun? Bilgisayardaysan "beğen" yazan yerin üzerine getir fareyi. Diğer tüm ifadeler çıkar. Telefondaysan "beğen" kısmına basılı tut.
Şu "haha" "beğendim" gibi işaretlerden mi bahsediyorsun? Bilgisayardaysan "beğen" yazan yerin üzerine getir fareyi. Diğer tüm ifadeler çıkar. Telefondaysan "beğen" kısmına basılı tut. Eyvallah.
Markadan markaya değil modelden modele değişir. Lütfen bilginiz yoksa insanlara yanlış şeyler önermeyin. Excalibur monitör bile önermişsiniz ne olur yapmayın.
Markadan markaya değil modelden modele değişir. Lütfen bilginiz yoksa insanlara yanlış şeyler önermeyin. Excalibur monitör bile önermişsiniz ne olur yapmayın.
Arkadaşım ne anlatıyorsunuz Excalibur monitör bile derken? Onu kullandım ve gayet ucuz ve mükemmel di. Bir iş bilgisiyarı her ne kadar oyuncu bilgisiyarı yapabilir birisi MSİ birisi Excalibur lütfen yapmayın.
Arkadaşım ne anlatıyorsunuz Excalibur monitör bile derken? Onu kullandım ve gayet ucuz ve mükemmel di. Bir iş bilgisiyarı her ne kadar oyuncu bilgisiyarı yapabilir birisi MSİ birisi Excalibur lütfen yapmayın.