RTX 4060 laptop alınır mı?

Dostum ben kullandım ve gayet güzel gibi bir bakış açısı olamaz. Monitör işiyle ilgilenmiyorum ama 45 wattlık laptopu da önermek nedir? İçinde 4000 serisi ekran kartı var ne olursa olsun oyun oynatır zaten ama bu o ürünü fiyat performans filan yapmıyor. Çok daha iyi alternatifleri olan bir laptop. Aynı zamanda çok fazla sorun yaşatan bir laptop. Sana denk gelmemesi arkadaşa gelmeyeceği anlamına gelmez.

Doğru söylüyorsunuz ben bunu önceden almıştım fiyatı 23 falandı ve o fiyata 4000 serisi olan tek bilgisayar falandı markasıda MSI'di o zaman alternatif yoktu şimdi var mı bilmiyorum yok diye saydığımdan dolayı bu bilgisayarı önerdim.

Kanka Excalibur yerli marka destek vs. tamamda Excalibur fiyatina cok daha iyileri alinabilir Excalibur almaya gerek yok.
200hz ve fiyatı galiba 4k dı o fiyata 200hz yoktur

200hz ve fiyatı galiba 4k dı o fiyata 200hz yoktur.
Evet yok zaten. Diğer markalar o kadar kalitesiz ürün yapmıyor genelde. Bahsettiğin monitörün o kadar ucuz olmasının bir sebebi var. Araştırmak zor değil zahmet edip araştırabilirsin.

Ayrıca sadece Hz değerine bakmandan belli zaten.

Monitörleri öyle incik bincik bilmiyorum hz sine bakıyorum.

Monitörleri öyle incik bincik bilmiyorum hz sine bakıyorum.
O zaman bilmeden öneri yapmayacaksınız. İnsanların parasını boşa harcatmayacaksınız. Kendi paranız değil tabi değil mi?

O zaman bilmeden öneri yapmayacaksınız. İnsanların parasını boşa harcatmayacaksınız. Kendi paranız değil tabii değil mi?

Sadece kendi fikrimi söyledim adama camdan atla desem anında camdan atlayacağı yok herhalde bir araştırır neyin nesi diye beğenmezse de almaz bu kadar basit.

Sadece kendi fikrimi söyledim adama camdan atla desem anında camdan atlayacağı yok herhalde bir araştırır neyin nesi diye beğenmezse de almaz bu kadar basit.
Keşke öneri yapmadan önce onu siz yapsanız da neyse. İyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…