RTX 4060 laptop alınır mı?

Önemli olan kaç watt olduğu. Eğer ikisinin de watt değerleri aynı ise 5060 almak daha mantıklı olacaktır ama arada olulşacak fiyat farkına göre durum değişebilir. Laptop almadan önce kesinlikle ilk önce ekran kartının modeline değil watt değerine bakılmalı.
140w 4060 hocam.

Alacağınız laptopun fiyatına, ekran kartı watt değerine bağlı. Her bütçede her şey tercih edilebilir.

ASUS TUF A15 Ryzen 7 7435 HS ve RTX 4060 140W. 16 GB RAM ve 512 GB SSD var fakat sonra yükseltmeyi planlıyorum.

Hocam o almak istediğiniz laptop ısınan bir laptop, bu laptopta ısınıyor ancak hem onun kadar değil hem de termal bakımları yapıldığında daha serin çalışan bir cihaz. İşlemcisi de o cihazdan daha iyi. İleride yükseltme yapma ihtiyacı da duymazsınız.

Hocam o almak istediğiniz laptop ısınan bir laptop, bu laptopta ısınıyor ancak hem onun kadar değil hem de termal bakımları yapıldığında daha serin çalışan bir cihaz. İşlemcisi de o cihazdan daha iyi. İleride yükseltme yapma ihtiyacı da duymazsınız.

Hocam ben yaklaşık 1 saat önce aldım acelem olduğu için fakat çok mu ısınıyor. Ben teknoloji konusunda cahil olduğum zamanlar maalesef maalesef ve maalesef Excalibur almıştım onunla değiştireceğim. Ne kadar kötü olabilir ki? ASUS sonuçta.

Hocam ben yaklaşık 1 saat önce aldım acelem olduğu için fakat çok mu ısınıyor. Ben teknoloji konusunda cahil olduğum zamanlar maalesef maalesef ve maalesef Excalibur almıştım onunla değiştireceğim. Ne kadar kötü olabilir ki? ASUS sonuçta.

Hocam öyle ASUS demekle olmuyor ki işte. Bir testlerine bakın. Hadi diyelim ısınmıyor etmiyor. O bütçede alınacak işlemci değil.

Bu attığınız satıcı güvenilir mi hocam? Ürün güzele benziyor.

Bu attığınız satıcı güvenilir mi hocam? Ürün güzele benziyor.

Ürün mükemmel her detayına bayıldım ısınma sorunu falan da yok iyi ki almışım ben bizzat o satıcıdan aldım gayet güvenilir hocam aşırı hızlı geldi yalnızca 3 günde çok da iyi kargolanmıştı gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Ürün mükemmel her detayına bayıldım ısınma sorunu falan da yok iyi ki almışım ben bizzat o satıcıdan aldım gayet güvenilir hocam aşırı hızlı geldi yalnızca 3 günde çok da iyi kargolanmıştı gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Hocam ben de sizin laptoptan almayı düşünüyorum asus tuf a15 r7 7435hs rtx 4060 ürün nasıl memnun musunuz ısınma sorunu var mı , ekranda ölü piksel çıktı mı

Hocam ben de sizin laptoptan almayı düşünüyorum ASUS TUF A15 R7 7435HS RTX 4060 ürün nasıl memnun musunuz ısınma sorunu var mı, ekranda ölü piksel çıktı mı?

Çok geç gördüm kusura bakmayın ısınma sorunu bende yok fanları Turbo'ya alınca çok iyi soğutuyor fakat biraz gürültü oluyor. Ekranda ölü piksel bende çıkmadı ama o biraz şans işi bir şey diyemem ama ekranı çok iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı