RTX 4060 laptop için 2K monitör alınır mı?

apex predator

Centipat
Daha fazla  
Monster Tulpar T7 laptopum var. Özellikleri:
Ekran kartı: NVIDIA GeForce RTX 4060.
İşlemci: Intel i7 13700H.
32 RAM.
2K monitör zorlar mı sistemi mi? Rekabetçi oyunda oynuyorum hikayeli oyunda oynuyorum.
KTC monitör öneriliyor. Alınır mı? Ya da başka monitör önerisi de alabilirim. Bütçe maksimum 7k.

Son düzenleyen: Moderatör:
2K ekran kartı değil ancak bazı oyunlarda oynarsın tabii. Cihazın masaüstü olsa almak mantıklı. Çünkü 2K bir monitör aldığında bunu şimdi de kullanabilirsin geleceğe yönelik yatırımda yapmış olursun. Şimdi 4060 kullanıyorsan ileri de 5080 alırsın örnek veriyorum o açıdan yatırım olur.

2K ekran kartı değil ancak bazı oyunlarda oynarsın tabii. Cihazın masaüstü olsa almak mantıklı. Çünkü 2K bir monitör aldığında bunu şimdi de kullanabilirsin geleceğe yönelik yatırımda yapmış olursun. Şimdi 4060 kullanıyorsan ileride 5080 alırsın örnek veriyorum o açıdan yatırım olur.

Laptopum var ama işte. Bu modeli almayı düşünüyorum son zamanlarda öneriliyor ama markayı da tam bilmiyorum. Orta ayarlarda vs. sıkıntı çıkarmazsa sisteme 2K monitör alacağım. https://www.hepsiburada.com/ktc-27-...gn=sc:hb-ecom.sr:epey.md:pricecomp&wt_pc=epey

Tavsiye etmem. 4060 2K için iyi bir kart değil, 8 GB VRAM'i var zaten.
1080'den 1440'a çıktığınız an inanılmaz FPS kaybı yaşarsınız, normalde ultrada açacağınız oyunu medium açmaya başlarsınız. Bu kartı kullanıyorum ve tecrübe ile sabittir. Eğer upgrade yapmayacaksanız 1080 kalın, oyunları çamur gibi grafikle Low'da oynamayın sadece çözünürlük için.

Nasıl 2K'da oynadınız? Low ayarlarda mı?

Medium high arası VRAM'e göre ayarladım.

1757892907901.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı