RTX 4060 laptop için Windows 11 Pro vs Home

frezzytt

Decapat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
1tb
Ekran kartı
Rtx4060
İşlemci
R7 7 7840hs
Yeni bir FreeDOS Gaming laptop aldım ve oyun ağırlıklı kullanacağım ama hangi Windows 11 sürümünü kullanmam daha iyi olur bilemedim araştırmam sonucu yine bu konuda da insanlar ikiye ayrılmış yarısı oyunlarda Pro çok iyi başarılı çalışır derken kimi ise hemen sürümü gayet düz Pro sürümü sürekli sorun çıkarıyor ve arkada program çalıştırıyor diyor bilen arkadaşlar anlamadığım için açıklayıcı bir şekilde hangisi daha mantıklı olur söyleyebilirse çok yardımcı olur yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler iyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
W

Yeni bir FreeDOS Gaming laptop aldım ve oyun ağırlıklı kullanacağım ama hangi Windows 11 sürümünü kullanmam daha iyi olur bilemedim araştırmam sonucu yine bu konuda da insanlar ikiye ayrılmış yarısı oyunlarda Pro çok iyi başarılı çalışır derken kimi ise hemen sürümü gayet düz Pro sürümü sürekli sorun çıkarıyor ve arkada program çalıştırıyor diyor bilen arkadaşlar anlamadığım için açıklayıcı bir şekilde hangisi daha mantıklı olur söyleyebilirse çok yardımcı olur yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler iyi akşamlar.

Windows 11 kuracaksanız ve işiniz sadece film müzik oyun ise Home yeterli.
Yok eğer Windows 10 sürücüleri olan bir laptop ise Windows 10 kurun derim ben.
Benim laptop Acer Nitro 16 sadece Windows 11 sürücüleri var mesela.
Son olarak Windows 11'deki sorunlar azalmış eskisine göre ama sorun yaşayan kullanıcılar da var.
Updatelelerden sonra PC'nin sapıttıgını yazanlar da olmuş.
Bilemiyorum benim laptop da sorun yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı