BlackVcard
Kilopat
3070 tercih edersen hem garanti yönünden sıkıntılı ve kısıtlı hem de mining yapılmış bir karta denk gelebilir, arkasındaki etiket çıkarılmış olabilir yada ileride kullanım oranı daha fazla olduğu için sıkıntı yaşarsın keza satma konusunda bile bu geçerli. Kimse eski bir kartı iyi bir fiyattan almak istemez diğer yandan 4060 için bu geçerli değil. Şu an alınsa bile garantisi en az 2-3 yıla yakın olacak. 3 yıl garanti veren markaları bilmeyen insanlar bile var ve ben seçimimi 4060'dan yana kullanırdım. Sebebi de gayet açık, yeni çıkmış bir kart, daha uzun garanti ömrü vaat etmesinin yanı sıra DLSS 3.0 ve üstünü de kullanabileceksin. Her oyun için geçerli olmasa bile RTX 3070'e nazaran bu teknolojiyle daha fazla performans alacağın gayet açık. RX 6800-6800XT-6900 XT bu ürünlerin garantisi varsa ki büyük ihtimalle yok bunlara da yönelebilirsin. Kaç yıllık garantisi olduğunu bilmeyen bir satıcıdan enişteme RX 6800 aldık ve hala görevini buz gibi çalışarak yerine getiriyor. Kendim RX 5700 XT kullanıyorum, zamanında satıp sadece 500 TL ekleyerek RX 6700 XT'de alabiliyordum ancak gerek duymadım. Şu anda satmaya kalksam satabileceğim fiyat 4500 ancak RX 6700 XT'ye bakarsam alabileceğim fiyat aralığı 7000-9000 TL arası, garantisi olmayışı da cabası. Senin seçimin dostum artı ve eksiler ortada.