RTX 4060 mı RTX 4060 Ti mı?

husnu61

Picopat
Oyun oynayacağım (1080p) ve edit olsun, 3D modelleme olsun bu işler ile ilgiliyim azıcık bunu da geliştireceğim. Bu yüzden bu 2 kart arasından seçim yapmam lazım. Sizce hangisi?
1080p oyunlar için 4060 yeterli bildiğim kadarıyla ama Ti da renderda geçebilir. Ti alırsam sistemin klavye, mouse, masa, soğutucu ve kulaklık kısmına param yetmiyor.
Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun oynayacağım (1080p) ve edit olsun, 3D modelleme olsun bu işler ile ilgiliyim azıcık bunu da geliştireceğim. Bu yüzden bu 2 kart arasından seçim yapmam lazım. Sizce hangisi?
1080p oyunlar için 4060 yeterli bildiğim kadarıyla ama Ti da renderda geçebilir. Ti alırsam sistemin klavye, mouse, masa, soğutucu ve kulaklık kısmına param yetmiyor.

Aralarında kaç bin TL oynuyor ve sistemi hazır mı tek tek mi alacaksanız?

Kesinlikle 2 k fark Ti için değer. Alın pişman olmazsınız.

@kino hocam siz ne dersiniz?

Peki ASUS'un ATS (Attack Shark) modeli alınır mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı