RTX 4060 Monster laptop 12 tane Metin2 Client açıkken 90 derece

Herkese görüşleri için teşekkür ederim ama cihaz daha 1 aylık macun değişimine şu anlık gerek var mı?
Gerek yok hocam, dediğim gibi Monster kullanıyor isen bunu kabul etmek zorundasın maalesef. Teknik servise bile göndersen yapabilecekleri bir şey yok, normal olduğunu iddia ediyorlar. Adamlar da biliyor sistemlerinin kötü olduklarını.

Herkese görüşleri için teşekkür ederim ama cihaz daha 1 aylık macun değişimine şu anlık gerek var mı?
Denemeniz de fayda var, yeni nesil Tulparlar'da soğutma fena değil gibi gözüküyor fakat macundan stok halı kötü performans veriyor. Değiştirip haber verebilirseniz güzel olur.

Denemeniz de fayda var, yeni nesil Tulparlar'da soğutma fena değil gibi gözüküyor fakat macundan stok halı kötü performans veriyor. Değiştirip haber verebilirseniz güzel olur.
Ben 3060 11800H Monster'ı Mx4 ile değiştirdim. Ve Turbo işlemci hızını kıstım. Maalesef 100 derecelerde. Altında yükseltmede var hava akışı için. Monster'ı aradım 105 dereceye kadar normal dedi. Başka zaman tekrar aradım 95 dereceyi geçmemesi lazım servise yollayın dedi. Bu gün başka model bir Monster 3060 11800H işlemcili bilgisayara baktım yeni değiştirdiğim termal macunda stres testine sokup denedim Max. 85 dereceydi. Boşta da şaka gibi gelebilir ama 28 ile 32 arasındaydı. 4 ile 6W arasında güç tüketirken. Benimki 4 ile 6 arası Watt tüketimi yaparken 40 50 derece arası çalışıyor. Anlam veremedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı