RTX 4060 nasıldır?

ProfXx

Zeptopat
Daha fazla  
RTX 4060 için forumlarda biraz araştırma yaptım bayağı kötülemişler internette İtopya'dan hazır sistem aldım.
  • Ryzen 5 5600.
  • RTX 4060 Windforce 8 GB.
  • 16 GB Goodram 3600MHz.
  • 500GB M.2 SSD.

İçim karardı her yerde kötülemişler sistemi 20.000₺ dizdim fiyatına göre iyi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
4060 fena bir kart değildir marka olarak kötülemişlerdir oyuncu kitlesi windforce markasını pek sevmiyor sorun yaşayanları gördüm. Ama yine de sistemin linkini paylaş arkadaşlar da ben de bir kontrol edelim.

4060 fena bir kart değildir marka olarak kötülemişlerdir oyuncu kitlesi windforce markasını pek sevmiyor sorun yaşayanları gördüm. Ama yine de sistemin linkini paylaş arkadaşlar da ben de bir kontrol edelim.

ekran kartının markası geforce windforce(çift taraflı fan) olan modelmiş sadece daha iyi soğutuyor ve evet stok fan var şuan eğer önerebileceğiniz bir fan varsa linkini yada modelini atarmısınız

ekran kartının markası geforce windforce(çift taraflı fan) olan modelmiş sadece daha iyi soğutuyor ve evet stok fan var şuan eğer önerebileceğiniz bir fan varsa linkini yada modelini atarmısınız
Ekran kartının markası gigabyte hocam. Sistem iyi görünüyor neden kötülemişler acaba.

Ekran kartının markası gigabyte hocam. Sistem iyi görünüyor neden kötülemişler acaba.
valla 3060 ti daha iyi diyor herkes ama bakıyorum 3060 ti nin fiyatı 4060 ın 1.5x katı fiyatında e normal değilmi sistemin fiyatına göre bide valorant gta 5 gibi oyunlarda fps değeri kaç görür

Sisteminizin fiyatı gayet iyi bir problem yok, sadece PSU'yu değiştirin uzun dönemde.

3060 Ti'ın sıfırına para verilmez zaten, 4060'ın B580 dışında rakibi yok o da daha stabil bir kart değil. İyi bir tercih yapmışsınız bakmayın internette yazanlara.

3060ti evet oldukça iyi bir ekran kartı ama 5000 serisi çıkacağından nesil olarak biraz eskide kalacağını düşünüyorum dlss 3.0 da cabası. Valorant için bir şey diyemem oynamıyorum ama gta5 için 80-100 fps alabilirsin 1080p için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı