RTX 4060 R5-5500 Minecraft Java Edition kasıyor

• Konuyu başlatan dnbn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 278

dnbn

Centipat
Arkadaşlar selam, Minecraft Java 1.21.4 sürümünü orijinal launcherindan OptiFine kurulu şekilde oynuyorum ama oyun niyeyse pek akıcı hissettirmiyor. Anlık FPS'ler düşüyor vs. işin garip yanı BF1, Rust, Sea of Thieves gibi oyunlar daha akıcı hissettiriyor. Bunun bir çözümü vs var mıdır veya aynı durumu yaşayan arkadaşlar nasıl çözdü?

Sistem özellikleri:
RTX 4060.
R5 5500.
Windows 11 Home.
Sürücüler güncel, BIOS güncel, chipset güncel.

Arkadaşlar selam, Minecraft Java 1.21.4 sürümünü orijinal launcherindan OptiFine kurulu şekilde oynuyorum ama oyun niyeyse pek akıcı hissettirmiyor. Anlık FPS'ler düşüyor vs. işin garip yanı BF1, Rust, Sea of Thieves gibi oyunlar daha akıcı hissettiriyor. Bunun bir çözümü vs var mıdır veya aynı durumu yaşayan arkadaşlar nasıl çözdü?

Sistem özellikleri:
RTX 4060.
R5 5500.
Windows 11 Home.
Sürücüler güncel, BIOS güncel, chipset güncel.
Bilgisayarınızda Java yüklü değilse yükleyin yüklüyse Revo Uninstaller ile silip Java 24 kurun.

Windows > Grafik Ayarları kısmından hangi ekran kartıyla çalıştırdığına bakın. Otomatik seçiliyse işlemcideki dahili ekran kartıyla çalıştırıyor olabilir. Onu ekran kartına getirip ayarlarınızı tekrar kontrol edin, bazen shader vs. yüklü olduğunda böyle yapabiliyor. Oyunun orijinal olup olmamasıyla bir alakası yok.

Windows > Grafik Ayarları kısmından hangi ekran kartıyla çalıştırdığına bakın. Otomatik seçiliyse işlemcideki dahili ekran kartıyla çalıştırıyor olabilir. Onu ekran kartına getirip ayarlarınızı tekrar kontrol edin, bazen shader vs. yüklü olduğunda böyle yapabiliyor. Oyunun orijinal olup olmamasıyla bir alakası yok.
hocam zaten r5 5500 de dahili ekran kartı bulunmuyor.

hocam zaten r5 5500 de dahili ekran kartı bulunmuyor.
Anladım. ben bu şekilde çözmüştüm daha önceki süreçte, ekran kartı güncellemesi yapabilir sıfırdan yükleyebilirsiniz aklıma bu ikisi geliyor. kolay gelsin

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı