RTX 4060 R5-5600 Apex'de FPS yüksek ancak takılmalar oluyor

ahmet671

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemi yeni aldım. Bazı oyunlarda sıkıntı yok Valorant'da 300 500 FPS arası oynuyorum akıcı bir şekilde ama Apex Legends CS 2 gibi oyunlarda FPS'im yüksek olsa da takılmalar özellikle Apex'de sanki oyun kasıyormuş gibi.

Arkadaşlar sistemi yeni aldım. Bazı oyunlarda sıkıntı yok Valorant'ta 300 500 FPS arası oynuyorum akıcı bir şekilde ama Apex Legends CS 2 gibi oyunlarda FPS'im yüksek olsa da takılmalar özellikle Apex'de sanki oyun kasıyormuş gibi.

Sıcaklıklar nasıl? Driverlar güncel mi?

Arkadaşlar sistemi yeni aldım. Bazı oyunlarda sıkıntı yok Valorant'da 300 500 FPS arası oynuyorum akıcı bir şekilde ama Apex Legends CS 2 gibi oyunlarda FPS'im yüksek olsa da takılmalar özellikle Apex'de sanki oyun kasıyormuş gibi.

Selamlar,

BleachBit ile CACHE temizliği yap, DDU ile sürücünü kaldır NVCleanstall ile tekrar yükle, yeni sürüm yükleyemez isen eğer NVCleanstall içinden bir önceki sürümü yükle DRIVER ONLY olarak yükleme yapacaksın GEFORCE EXPERIENCE seçme ve videodaki gibi yap.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hızlandığını fark edeceksin.

Dosya Ekleri

• resim_2025-01-04_113230898.png
    resim_2025-01-04_113230898.png
    138,5 KB · Görüntüleme: 18

Technopat Haberler

Geri
Yukarı