RTX 4060 R5 5600 sistem alınır mı?

Bu site güvenilir mi? Pek anlamıyorum da. Bir de özelleştirme yapmama gerek var mı bu şekilde alsam benim yolladığımdan daha mı iyi olur.

Güvenilir. Özelleştirme olarak ucuz yollu bir soğutucu ve 1 TB SSD konulabilir ama monitör de alacağın için bütçeni ona göre ayarla.

Soğutucu ile 1 TB SSD toplamda 26K civarına getiriyor bu sistemi.

Bu site güvenilir mi? Pek anlamıyorum da. Bir de özelleştirme yapmama gerek var mı bu şekilde alsam benim yolladığımdan daha mı iyi olur.
Gaming Gen TR son zamanlarda hazır sistem denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri. Piyasada herkesin bildiği kazıkçı İtopya'nın aksine olması gereken fiyata biraz daha yakın satıyorlar. Yine pahalı mı? Evet. Ama piyasadaki diğer rakiplerine göre daha ucuz.

Ziraat kartına taksit yapan güvenli bir site lazım. İncehesabı bilip güvendiğim için öyle dedim ama üstteki arkadaşın attığı sitede taksitlendirme yapıyor Ziraat kartına.
Siteden tek çekim alıp Ziraat kartına banka uygulamasından taksit yaptırabiliyorsun, 3 - 6 - 9 şeklinde 2-3 bin fark koyuyor.

Ziraat kartına taksit yapan güvenli bir site lazım. İncehesabı bilip güvendiğim için öyle dedim ama üstteki arkadaşın attığı sitede taksitlendirme yapıyor Ziraat kartına.
Sistemi düz alıp monitör olarakta bunu alabilirsin, bütçem 29K dedin diye. Artıyor ise soğutucuda al.

Anladım sistem montajlı geliyor değil mi? Ekran kartı dışında.

Evet. O aleti alabilirsin bütçeyi ayarlayabiliyorsan monitör ve bazı yükseltmelerle. Ben Ryzen 5600 kullanıyorum yok bu bütçede pişman olursunuz vakti geldiğinde.

Hem soket öldü hem de yükseltmek için bodoslama kasaya girişeceksin. Anakart, işlemci, RAM alayı gidiyor. Yeni sokette ise ileride güçlü işlemciler çıktığında al, tak, bitti gitti. Gerçi 7500F çok uzun yıllar götürür de ne olur ne olmaz.

Evet. O aleti alabilirsin bütçeyi ayarlayabiliyorsan monitör ve bazı yükseltmelerle. Ben Ryzen 5600 kullanıyorum yok bu bütçede pişman olursunuz vakti geldiğinde.

Hem soket öldü hem de yükseltmek için bodoslama kasaya girişeceksin. Anakart, işlemci, RAM alayı gidiyor. Yeni sokette ise ileride güçlü işlemciler çıktığında al, tak, bitti gitti. Gerçi 7500F çok uzun yıllar götürür de ne olur ne olmaz.
Tamamdır monitör ve işlemci soğutucu da ekleyince taksitle 4000 lira yapıyor. Benim attığım sistemle arasında 500 fark var. Çok anlamıyorum iyi ki buraya da sormuşum almadan önce.
1705601875419.png

Hocam son sorum vardı. Bu sitede taksitlendirmeyi nasıl yapıyoruz. Kart bilgilerini girdikten sonra taksit seçenekleri mi gelecek. Bir göz atmak istedim de.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı