RTX 4060 R5 5600 sistem nasıldır?

Bütçe
35000
Madem sanal PC kurulacak ben olsam çok daha iyi bir işlemciye ve 64 gb RAM'e yönelirdim. Tamam 4060 zaten 12 bin lira, geleceğe yönelik zart zurt aldınız ama geriye kalan 20 bin liraya R5 5600 müdür yani şaka mı? (32 bin vadesiz fiyat)
AM5 sistem yapsaydınız keşke. Ne diyim ben gerçekten üzüldüm. Ama sizi de üzmek istemem, güle güle kullanın.
Bazı insanlar için 5-6 bin lira çok mühim değil, kazançla alakalı. Ben sizin için de üzülcek bir durum olduğunu düşünmüyorum. Ama lütfen artık vatanmış itopyaymış gidip "bana sistem dizin" deme alışkanlığımızdan vazgeçelim.
 
Madem sanal PC kurulacak ben olsam çok daha iyi bir işlemciye ve 64 GB RAM'e yönelirdim. Tamam 4060 zaten 12 bin lira, geleceğe yönelik zart zurt aldınız ama geriye kalan 20 bin liraya R5 5600 müdür yani şaka mı? (32 bin vadesiz fiyat)
AM5 sistem yapsaydınız keşke. Ne diyeyim ben gerçekten üzüldüm. Ama sizi de üzmek istemem, güle güle kullanın.
Bazı insanlar için 5-6 bin lira çok mühim değil, kazançla alakalı. Ben sizin için de üzülecek bir durum olduğunu düşünmüyorum. Ama lütfen artık vatanmış İtopyaymış gidip "bana sistem dizin" deme alışkanlığımızdan vazgeçelim.

Olan oldu hocam zaten profesyonel manada kullanmayacağım, eski makinem 16 RAM eski bir i5 işlemciydi ki onunla bile istediklerimi yapıyorum. Bunu seneye satıp üstüne ekler en güncelini kurarım, yani parça parça dahi satabilirim. Çok aşırı değer kaybedecek bir makine olduğunu düşünmüyorum.
 
İtopya vade farkı koymuyor mu?
En azından 7500F + 4060 Ti alınabilirdi.

Olan oldu hocam, artık bunu olmadı seneye satar, üstüne ekler en güncelini alırım. Çok aşırı değer kaybedecek makine değil bana göre, yani işlemci+anakart hariç hepsini parça parça dahi satabilirim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı