En ucuz MSI Pro B650M-B AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro B650M-B AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.799,44 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam aklıma takıldı da onerdiginiz ana kartlarda extradan Wi-Fi özelliği BT5.2 2 adet fazladan RAM slotu dışında pek önemli bir şeye rastlamadim ve bu özelliklerin hiçbiri bana lazım değil benim alacağım kartta da zaten M.2 slot yuvası bulunmakta extradan 1K vermeye değer mi acaba ve DP giriş yok benim alacağım da zaten şu anda hdm girişi ile 180Hz alıyorum.
Hocam aklıma takıldı da onerdiginiz ana kartlarda extradan Wi-Fi özelliği BT5.2 2 adet fazladan RAM slotu dışında pek önemli bir şeye rastlamadim ve bu özelliklerin hiçbiri bana lazım değil benim alacağım kartta da zaten M.2 slot yuvası bulunmakta extradan 1K vermeye değer mi acaba?
Değer o işlemci soğutucu soğutsa bile bu sefer işlemciden mosfetlere ağır bir yük binecektir. Ya mosfet soğutması iyi bir model yada yüksek faz değerli bir model almak zorundasın bu tarz durumda.
Hocam aklıma takıldı da onerdiginiz ana kartlarda extradan Wi-Fi özelliği BT5.2 2 adet fazladan RAM slotu dışında pek önemli bir şeye rastlamadim ve bu özelliklerin hiçbiri bana lazım değil benim alacağım kartta da zaten M.2 slot yuvası bulunmakta extradan 1K vermeye değer mi acaba?
Değer o işlemci soğutucu soğutsa bile bu sefer işlemciden MOSFET'lere ağır bir yük binecektir. Ya MOSFET soğutması iyi bir model ya da yüksek faz değerli bir model almak zorundasın bu tarz durumda.