RTX 4060 R7 7800x3D sistem için 3500 TL anakart önerisi

Bütçe
3500
BT5.2 tam olarak nedir bilmediğimden soruyorum.
Bluetooth 5.2

Fark olarak, en önemlisi OC desteği var, A620 chipsette PBO Advanced ayarı yok, sonra 4 slot RAM yuvası var, faz sayısı daha fazla 11 faz, M.2 soğutması var, daha iyi chipseti var.
PBO otomatikte oluyor. Advanced oc yapmayacaksan PBO ayarına dokunmanın bir anlamı yok zaten. Ha X670 almışsın ha a620'nin daha üst seviyesini almışsın. 7800X3D'ye OC yapmak istiyorsan mininmum MSI gaming X veya Asus Tuf serisi anakartını alman lazım yoksa mosfetlere gereğinden fazla yük bindirirsin.

Bluetooth 5.2

PBO otomatikte oluyor. Advanced OC yapmayacaksan PBO ayarına dokunmanın bir anlamı yok zaten. Ha X670 almışsın ha A620'nin daha üst seviyesini almışsın. 7800x3D'ye OC yapmak istiyorsan mininmum MSI Gaming X veya ASUS TUF serisi anakartını alman lazım yoksa MOSFET'lere gereğinden fazla yük bindirirsin.

Yani siz daha iyi biliyorsunuz bütcemi 5K ya çıkarırım 5K bandında en iyisi üstteki attığınız anakart ise onu alabilirim. 7Klara çıkamam siz daha iyisini bilirsiniz sizden haber bekliyorum.

Bluetooth 5.2

PBO otomatikte oluyor. Advanced OC yapmayacaksan PBO ayarına dokunmanın bir anlamı yok zaten. Ha X670 almışsın ha A620'nin daha üst seviyesini almışsın. 7800x3D'ye OC yapmak istiyorsan mininmum MSI Gaming X veya ASUS TUF serisi anakartını alman lazım yoksa MOSFET'lere gereğinden fazla yük bindirirsin.

PBO sadece OC için değil ısı düşürmek için önemli, ayrıca bu anakart 11 faz 7800x3D 100W güç çeker, MOSFET'ler ısınmaz bile.

PBO sadece OC için değil ısı düşürmek için önemli, ayrıca bu anakart 11 faz 7800x3D 100W güç çeker, MOSFET'ler ısınmaz bile.
Tamamda A620'nin sağlam mosfet soğutması olan modeli ile daha az mosfet soğutmaya sahip b650'nin arasında ısı farkı zaten olmayacak.

Hangisini alacağım arkadaşlar kararsız kaldım.

Arkadaşlar konu güncel hala hangisini alacağıma karar veremedim bu işi iyi bilen biri yok mu?

Son düzenleme:
Hangisini alacağım arkadaşlar kararsız kaldım.

Arkadaşlar konu güncel hala hangisini alacağıma karar veremedim bu işi iyi bilen biri yok mu?

En ucuzu bu içlerinde bunu al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı