MSI DFS GAMİNG SİNGED RYZEN 5 7500F-B650M ANAKART-RTX 4060-32GB DDR5 RAM-1TB M.2 SSD-OYUNCU Fiyatı, Yorumları - Trendyol şu sistemi almayı dusunuyorum, fiyatı da çok uygun. Sizce alınır mı?
MSI DFS GAMİNG SİNGED RYZEN 5 7500F-B650M ANAKART-RTX 4060-32GB DDR5 RAM-1TB M.2 SSD-OYUNCU Fiyatı, Yorumları - Trendyol şu sistemi almayı dusunuyorum, fiyatı da çok uygun. Sizce alınır mı?
Gerçekten fiyatı bayağı uygunmuş DDR5 üstelik. Ama PSU falan kaliteli mi o da önemli. Bu kadar niye ucuz bilmiyorum bir yerden kısmış olma ihtimalleri olabilir.
Hocam şimdi fark ediyorum. Başlıkta DDR5 yazıyor ama tüm özelliklerde DDR4 yazıyor?
Hocam şimdi fark ediyorum. Başlıkta DDR5 yazıyor ama tüm özelliklerde DDR4 yazıyor?
Adamlar ekran kartinin kaç fanlı olduğunu bile belirtmemiş zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.