RTX 4060 sistem 2-3 saatte bir oyundan atıyor

ismailcan1

Femtopat
Daha fazla  
Selamün akeyküm iyi akşamlar dilerim öncelikle bilgisayarımda oyun oynarken oyundan atma gibi bir sorun var sürekli olmuyor ama fix günde Max. 2 /min 1 kere oluyor ama sadece oyunda oluyor başta diskten şüphelendim check disk yaptım fakat hiçbir sorun ile karşılaşmadım. Sonra pawersupply yetersiz geldiğini düşündüm ve 650 watt pawersupply ile çalıştırdığımda'da oluyordu. Sadece oyunda olduğu için bende ekran kartı driverlerinden şüphelendim ve (ekran kartım MSI Ventus 2X OC Black RTX 4060 ) en güncel sürücü yüklü idi bende sildim ve 12.07.2023 tarihi yani kısacası ilk çıkış zamanından bir sonraki driveri yükledim, bunu yapalı 2 gün oldu ve günde 16 saat oynamama rağmen bu sefer de 1 kez geliyordu bu ekrana (şimdi eğer dersenizki mavi ekrandaki verdiği hatayı söyle! Direk mavi ekran kişisel bilgisayarınız bir hata ile karşılaştıyı okuyasıya kadar gidiyordu sonra bir kere hata kodunu okudum ve aradığımda ile ise böyle bir sorun yok gibi bir şeyler çıktı ortaya kısacası )

Sorunum şu kafanızı ağrıttığım için özür dilerim bunu neden yapar ekran kartım hariç tüm driverlerim güncel Windows 11 23H2 var sistemde, neden kaynaklıdır (işlemci ile ekran kartı darboğaz yapmıyor stres teslerinde stabil sonuçlar veriyor bu arada iki oynadığım oyun var 1'i GTA 5 2'si ise combat Master ama sadece GTA da veriyor sıkıntıyı) soğumaya başladım bilgisayardan.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı