Cyberpunk 2077 mi RDR2 mi alınmalı?

• Konuyu başlatan Ephie
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 258
İkisi arasından önceliği Rdr 2'ye verirdim. Sonrasında CP 2077''yi de mutlaka oynayın. Çok sağlam oyundur.

Hocam altı üstü oyun çokta düşünülüp taşınılacak bir durumu yok diye düşünüyorum. Herkesin oyun zevki başka sorarak değil deneyimleyerek DOĞRU SONUCU bulursun. Amimeyi sevdin diye oyunu da sevebileceğini düşünüyorsan iyi oyunlar.
Şahsen Cyberpunk beni içine alan bir oyun oldu. RDR2 yi 1/4 oynadım sıkıldım bıraktım.
Altı üstü oyun dediğiniz şeylerin maliyeti bazı ülkelerin ekonomisinden daha pahalı. 330 milyon dolarlık bir Cyberpunk 2077 den bahsediyoruz mesela.

Oyun kültürü olan ve oyuna para ödeyen kişilerinde kararsız kalması normal bir durum. Herkesin oyun zevki kısmında söylediğinize katılıyorum tabi, fakat arkadaşta fikir edinmek için düşünce soruyor ki gayet normal.

Konuya gelecek olursak Cyberpunk 2077 animesini sevdiyseniz oyunu da kesin seversiniz demek yanlış olur, ama animeyi sevdiyseniz oyunun geçtiği dönem çevre ve kültürle aynı olduğu için o yanlarını seveceğiniz kesin. Aksiyonu dozunda, yan görevler sıkmıyor ve hikayeleri geniş. Aynı zamanda yetenek ağaçları ve silah seçimlerinize göre farklı alanlarla uzmanlaşabilir oynanış yapınızı tamamen kendinize göre oynayabilirsiniz. Sadece gizlilik üzerine bir oynanış benimseyebilirsiniz veya sadece yakın dövüş silahları üzerine dayalı bir oynanış yapabilirsiniz bu ikisi sadece örnek onlarca alternatifiniz var. Ek olarak DLC side çok iyidir.
Mod rehberimide göz atabilirsiniz. Rehber: Cyberpunk 2077 Güncel Mod Rehberi ve Kurulum 2.31+

Red Dead Redemption 2 de harika bir oyundur, bazıları başlarının ağır ilerlediğinden bahsedip sıkıldığını söylüyor ama yavaş başlayan bir oyunu bırakmak benim için geçerli bir sebep değil. Benide aksine başından çok içine çeken bir oyun oldu.

Bence hazır animeyi bitirmiş ve atmosfere hakim olmuşken Cyberpunk 2077 den başlayın, iki oyunu birbiriyle kıyaslayıp şu daha iyidir demiyorum bilginiz olsun ikiside harika oyunlar.

Western seviyorsan RDR2 Modern magandalık ise Cyberpunk GTA vs 😁
RDR tarzında çok eski oyunlarda vardı onlarda güzeldi Call of Juarez 2 gibi.

İndiriminin bitmesine çok az vardı ve cyberpunk almaya karar verdim. Rdr 2 indirime girene kadar vaktim var onuda alırım ayrıca pişman olacağımıda sanmam fikirleriniz için herkese teşekkür ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı