RTX 4060 sistem alınır mı?

Bütçen çıkmıyorsa i3'lü sistemi öneririm. İlerde yetmezse zaten i5 1440 ile değişirsin.

Hocam şöyle bir sistem dizdim size. Bütün ürünler sıfır sadece ekran kartını 2. elden alıyorsunuz sizin fiyata denk geliyor. Tabii sizin bileceğiniz bir şey yinede.

Son düzenleme:

Hocam çabanız için çok teşekkür ederim ama taksitli almam gerektiği için hazır sistemlere yöneldim. Ayrıca ekran kartlarında ikinci elde pek güvenemiyorum pederide ikna edemem muhtemelen.

Hocam peki 5600'lü sisteme mi geçeyim yoksa DDR5 olduğu için bundamı kalayım.
Kankam oynadığın oyuna bağlı. Valo, cs tarzı oynayacaksansa r5 5600 daha performanslı çekirdek ve önbellek avantajıyla. Fakat hikayeli oyunlar oynuyor isen r5 5600 ile i3 14100fin farkı yok gibi.

Kankam oynadığın oyuna bağlı. Valorant, CS tarzı oynayacaksansa R5 5600 daha performanslı çekirdek ve önbellek avantajıyla. Fakat hikayeli oyunlar oynuyor isen R5 5600 ile i3 14100FIN farkı yok gibi.

Edit yoğunluklu videolarda yapmak istediğimden (YT de arkada görsel oynayıp konu anlatılan tarzda) onlar için DDR5 mi daha etkili yoksa çekirdek sayısı mı? Ben hikayeli oyun oynamak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…