RTX 4060 sistem alınır mı?

neden 4060 önermiyorsunuz?

amd ekran kartları ve işlemcilerine çok uzağım ve bilmiyorum aydınlatırsanız sevinirim.

1 tane 144hz aoc 1ms monitörüm var hali hazırda 1 tane daha alıp masaya monitör kollarıyla bağlayacağım monitörü 2. el de hallederim 3k bandına , şuan önceliğim kasa 27-28k civarı olursa daha iyi olabilir bütçe kalır.
Hangi oyunları oynayacağınıza göre ekipman tercih etmelisiniz, şahsi önerim rekabetçi oyunlardan uzaklaşarak deneyim ve konfor sunan oyunlara yönelmeniz, gerçekten o oyunları oynadığınızda ben oyun oynamıyormuşum diyeceğinize ve rekabetçi oyunlarla kendinizi boşa yorduğunuzu anlayacağınıza eminim.
Örnek vermek gerekirse; Last of Us, Red Dead Redemption, Undertale, Forza Horizon 5, God of War..

Bunlar tabii ki çok klasik ve bilindik örnekler, bir çok farklı türde oyun tüketmiş birisi olarak kesinlikle yüksek çözünürlüklü monitör, güzel bir kulaklık ve gamepad ile oyun deneyiminin tavan yapacağına söz verebilirim.

Tabii ki zevkler ve renkler tartışılır ancak şöyle tatlı bir sistem toplayıp sadece 1000 saat cs2 oynarsan hem hayatına hem sistemine yazık etmiş olursun.

Ben İntel kullanıyorum ve ısınma dışında bir sorun yok, sıvı soğutucu alırsanız o da gider. Fakat AMD bayağı solladı İntel'i, İntel batma yolunda ilerliyor.

Rica ederim, ince hesap vb alma şansınız var mı? Yoksa sadece vatan mı?

Yani üstte ki 7700 XT'li sistem eğer 28 bin TL bantlarında en iyisi. Fakat illa vatan vb olacak derseniz pek seçeneğiniz yok.
tabi site fark etmez var mı önerin?

Hangi oyunları oynayacağınıza göre ekipman tercih etmelisiniz, şahsi önerim rekabetçi oyunlardan uzaklaşarak deneyim ve konfor sunan oyunlara yönelmeniz, gerçekten o oyunları oynadığınızda ben oyun oynamıyormuşum diyeceğinize ve rekabetçi oyunlarla kendinizi boşa yorduğunuzu anlayacağınıza eminim.
Örnek vermek gerekirse; Last of Us, Red Dead Redemption, Undertale, Forza Horizon 5, God of War..

Bunlar tabii ki çok klasik ve bilindik örnekler, bir çok farklı türde oyun tüketmiş birisi olarak kesinlikle yüksek çözünürlüklü monitör, güzel bir kulaklık ve gamepad ile oyun deneyiminin tavan yapacağına söz verebilirim.

Tabii ki zevkler ve renkler tartışılır ancak şöyle tatlı bir sistem toplayıp sadece 1000 saat cs2 oynarsan hem hayatına hem sistemine yazık etmiş olursun.
2650 saati deviren biri olarak, doğru. 1-2 yıl önce başladım ve daha iyi hissediyorum.

2650 saati deviren biri olarak, doğru. 1-2 yıl önce başladım ve daha iyi hissediyorum.
Kesinlikle, bende rekabetçi oyunlarda binlerce saat gömmüş bir insan olarak son 2 yılda değişim kararı aldım, başta bağımlı olduğumuz o oyunlardan uzaklaşmak veya ciddiye almadan keyif alarak oynamak zordu ancak kesinlikle uğraştığıma deydi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı