RTX 4060 sistem alınır mı?

O PSU 4 sene iyi bile dayanmış, bence sorunun kaynağı PSU.

O PSU 4 sene iyi bile dayanmış, bence sorunun kaynağı PSU.
Hocam doğrudur o zaman PSU değişmek gerekiyordur ama ben kablolamadan çok anlamıyorum. İşlemci ve gpuyu bile değişirken çok uğraştırdı beni. 600W yeni bir psu alsam gene 2000TL'ye felan gelir sonra takamazsam da elimde kalır.

Alternatif olarak gamegaraj.com danda bakabilirsin uygun sistemler var.
R5 5500 RTX 4060 var hocam 4600 TL de daha pahalı hem amd istemiyorum.

Ana 24 pin güç bağlantısı, işlemci güç bağlantısı, ekran kartı 8 pin bağlantı dışında bir kablo bağlamayacaksınız hocam bu kadar büyütmeyin kafada. Fan varsa ve molex ile çalışıyorsa bir adette molex kullanacaksınız.

Eli kolu tutan herkes yapabilir diye düşünüyorum.

Eğer AMD istemiyorum diyorsan İtopya da kal. Ben bir ara mail atmıştım orada bana göndermediklerini söylediler.
Hocam şimdi 9 lira olarak gözükeni seçersem de mi göndermiyorlar? anlamadım. Satın aldığım şeyi nasıl eksik yolluyorlar.

Hocam şimdi 9 lira olarak gözükeni seçersem de mi göndermiyorlar? Anlamadım. Satın aldığım şeyi nasıl eksik yolluyorlar.

Hayır. Eger fan vs. seçili ise gönderiyorlar demek istediğim eskiden seçili olmayıp zorunlu olarak seçtiriyorlardı bu da +1-1.7k demek oluyordu.

Hayır. Eger fan vs. seçili ise gönderiyorlar demek istediğim eskiden seçili olmayıp zorunlu olarak seçtiriyorlardı bu da +1-1.7k demek oluyordu.
Anladım hocam seçili gözüküyor ücret istemiyor.

Müşteri hizmetlerini arayıp onayladım fan yanında ve montajı yapılmış olarak geliyormuş ayrıca muhtemelen alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…