RTX 4060 sistem alınır mı?

Hocam Frisby Gamemax GM-1050W Power Supply'ı kullanıyorum sistemde 4 yıldır. Öncesinde R7 2700X ve RX6600 kullanıyordum hep ama 1 ay önce R5 5600 ve RX6700 olarak güncelledim yeni oyunlarda kastığından. Önceki bileşenlerde siyah ekran vermiyordu ama gene ufak çaplı olsa da çok problem yaşadım. Ses aygıtlarının kendi kendine kaybolması, frame generation açınca ekran yırtılmaları, oyunlarda sluttering ve gecikmeler vb.
O PSU 4 sene iyi bile dayanmış, bence sorunun kaynağı PSU.

O PSU 4 sene iyi bile dayanmış, bence sorunun kaynağı PSU.
Hocam doğrudur o zaman PSU değişmek gerekiyordur ama ben kablolamadan çok anlamıyorum. İşlemci ve gpuyu bile değişirken çok uğraştırdı beni. 600W yeni bir psu alsam gene 2000TL'ye felan gelir sonra takamazsam da elimde kalır.

Alternatif olarak gamegaraj.com danda bakabilirsin uygun sistemler var.
R5 5500 RTX 4060 var hocam 4600 TL de daha pahalı hem amd istemiyorum.

Hocam doğrudur o zaman PSU değişmek gerekiyordur ama ben kablolamadan çok anlamıyorum. İşlemci ve gpuyu bile değişirken çok uğraştırdı beni. 600W yeni bir psu alsam gene 2000TL'ye felan gelir sonra takamazsam da elimde kalır.

R5 5500 RTX 4060 var hocam 4600 TL de daha pahalı hem amd istemiyorum.
Ana 24 pin güç bağlantısı, işlemci güç bağlantısı, ekran kartı 8 pin bağlantı dışında bir kablo bağlamayacaksınız hocam bu kadar büyütmeyin kafada. Fan varsa ve molex ile çalışıyorsa bir adette molex kullanacaksınız.

Eli kolu tutan herkes yapabilir diye düşünüyorum.

Hocam şimdi 9 lira olarak gözükeni seçersem de mi göndermiyorlar? Anlamadım. Satın aldığım şeyi nasıl eksik yolluyorlar.

Hayır. Eger fan vs. seçili ise gönderiyorlar demek istediğim eskiden seçili olmayıp zorunlu olarak seçtiriyorlardı bu da +1-1.7k demek oluyordu.

Hayır. Eger fan vs. seçili ise gönderiyorlar demek istediğim eskiden seçili olmayıp zorunlu olarak seçtiriyorlardı bu da +1-1.7k demek oluyordu.
Anladım hocam seçili gözüküyor ücret istemiyor.

Müşteri hizmetlerini arayıp onayladım fan yanında ve montajı yapılmış olarak geliyormuş ayrıca muhtemelen alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı