RTX 4060 sistem alınır mı?

uatorn

Decapat
Daha fazla  
İyi sosyaller, aşağıdaki linkteki sistemi satın almayı düşünüyorum. Şuan R5 5600 ve Rx6700 bir sistem kullanmaktayım ama her saat başı siyah ekran verip bilgisayar kendisini kapatıyor 1 aydır ne denediysem bir çözüme ulaşamadım ve artık bıktım. Ne amd işlemci ne de amd ekran kartı kullanmak istiyorum çok yoruldum uğraşmaktan. Sizce elimdeki sistemi satıp bu sisteme geçmeli miyim? Arada 3000 TL civarı fark ödeyeceğim.
https://www.itopya.com/phoenix-4060...060-dual-oc-evo-edition-8gb-16gb-ddr4-_h29889

İyi sosyaller, aşağıdaki linkteki sistemi satın almayı düşünüyorum. Şu an R5 5600 ve RX6700 bir sistem kullanmaktayım ama her saat başı siyah ekran verip bilgisayar kendisini kapatıyor 1 aydır ne denediysem bir çözüme ulaşamadım ve artık bıktım. Ne AMD işlemci ne de AMD ekran kartı kullanmak istiyorum çok yoruldum uğraşmaktan. Sizce elimdeki sistemi satıp bu sisteme geçmeli miyim? Arada 3000 TL civarı fark ödeyeceğim.
https://www.itopya.com/phoenix-4060...060-dual-oc-evo-edition-8gb-16gb-ddr4-_h29889

Bence geçilir hocam fiyat uygun.

Eğer illa bu fiyata 4060 istiyorum diyorsan Gaming Gen TR'ye bakmanı öneririm. Ayrica ütopyadan aldığın hazır sistemlerde soğutma seçmediğin sürece göndermiyorlar. Onun içinde İncehesap'tan alabilirsin.

Bence senin yaşadığın sorun PSU kaynaklı ama neyse.

Eğer illa bu fiyata 4060 istiyorum diyorsan Gaming Gen TR'ye bakmanı öneririm. Ayrica ütopyadan aldığın hazır sistemlerde soğutma seçmediğin sürece göndermiyorlar. Onun içinde İncehesap'tan alabilirsin.
Hocam gaming.gen'e baktığımda R5 5600 işlemcili bir sistem var 1600 lira daha pahalı ayrıca amd istemiyorum. Bu itopyadaki sistemde Fazeon soğutucu seçili gözüküyor ayrıca Game in soğutucu var 9 TL fark ile yoksa onu mu seçmeliyim? Fansız sistem göndermesi ilginç geldi seçili olmasına rağmen.

Alternatif olarak gamegaraj.com danda bakabilirsin uygun sistemler var.

Son düzenleme:
Hocam gaming.gen'e baktığımda R5 5600 işlemcili bir sistem var 1600 lira daha pahalı ayrıca AMD istemiyorum. Bu İtopya'daki sistemde Fazeon soğutucu seçili gözüküyor ayrıca game in soğutucu var 9 TL fark ile yoksa onu mu seçmeliyim? Fansız sistem göndermesi ilginç geldi seçili olmasına rağmen.

Eğer AMD istemiyorum diyorsan İtopya da kal. Ben bir ara mail atmıştım orada bana göndermediklerini söylediler.

Hocam gaming.gen'e baktığımda R5 5600 işlemcili bir sistem var 1600 lira daha pahalı ayrıca amd istemiyorum. Bu itopyadaki sistemde Fazeon soğutucu seçili gözüküyor ayrıca Game in soğutucu var 9 TL fark ile yoksa onu mu seçmeliyim? Fansız sistem göndermesi ilginç geldi seçili olmasına rağmen.
AM4 sistem almayın hocam. eskide kaldı hazır sistem değişriyorken AM5 sistem alın.

Kullandığın güç kaynağının marka ve modeli ne? Konudan bağımsız ama merak ettim.
Hocam Frisby Gamemax GM-1050W Power Supply'ı kullanıyorum sistemde 4 yıldır. Öncesinde R7 2700X ve RX6600 kullanıyordum hep ama 1 ay önce R5 5600 ve RX6700 olarak güncelledim yeni oyunlarda kastığından. Önceki bileşenlerde siyah ekran vermiyordu ama gene ufak çaplı olsa da çok problem yaşadım. Ses aygıtlarının kendi kendine kaybolması, frame generation açınca ekran yırtılmaları, oyunlarda sluttering ve gecikmeler vb.

AM4 sistem almayın hocam. eskide kaldı hazır sistem değişriyorken AM5 sistem alın.
Hocam çok talihsiz bir zamana denk geldi daha aldığım Switch 2'nin taksitini ödemeye başlamadan bir de bilgisayarın sorunu çıktı. Ne kadar ucuza kapatabilirsem o kadar iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı