m3the Picopat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #1 RAM 16 GB 5000 MHZ Ekran kartı RTX 4060 8 GB Anakart GİGABYTE A620 M H İşlemci Ryzen 5 7500F Arkadaşlar merhaba, çok uzun süredir CS'de FPS'im yüksek olmasına rağmen akıcılık sorunu yaşıyorum ve hiçbir şekilde çözüm bulamadım, muhtemelen %1 FPS'den kaynaklı artık kafayı yemek üzereyim, yardım edebilir misiniz?
Arkadaşlar merhaba, çok uzun süredir CS'de FPS'im yüksek olmasına rağmen akıcılık sorunu yaşıyorum ve hiçbir şekilde çözüm bulamadım, muhtemelen %1 FPS'den kaynaklı artık kafayı yemek üzereyim, yardım edebilir misiniz?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.648 Makaleler 8 Çözümler 225 Yer İstanbul 16 Mart 2025 #2 Monitörde Adaptive Sync açıksa kapatıp deneyebilir misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS m3the Picopat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #3 Blacksidemre dedi: Monitörde Adaptive Sync açıksa kapatıp deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kapalı. Artı 0 Eksi
Blacksidemre dedi: Monitörde Adaptive Sync açıksa kapatıp deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kapalı.
junichi.net Centipat Katılım 31 Ağustos 2024 Mesajlar 461 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fizyoterapist 16 Mart 2025 #4 Monitörünüz G-SYNC / Adaptive sync destekliyor mu oyunda da açık mı? Sıcaklık değerleriniz nasıl? Artı 0 Eksi
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.648 Makaleler 8 Çözümler 225 Yer İstanbul 16 Mart 2025 #5 m3the dedi: Kapalı. Genişletmek için tıkla... RAM tek kanal mı? Artı 0 Eksi
KS KS m3the Picopat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #6 Blacksidemre dedi: RAM tek kanal mı? Genişletmek için tıkla... Evet tek kanal. junichi.net dedi: Monitörünüz G-Sync / Adaptive Sync destekliyor mu oyunda da açık mı? Sıcaklık değerleriniz nasıl? Genişletmek için tıkla... İkisinide destekliyor ve oynuda kapalılar.İşlemci sıcaklığı ise 70 dereceden yukarı çıkmıyor stok fan kullanmıyorum. Artı 0 Eksi
Blacksidemre dedi: RAM tek kanal mı? Genişletmek için tıkla... Evet tek kanal. junichi.net dedi: Monitörünüz G-Sync / Adaptive Sync destekliyor mu oyunda da açık mı? Sıcaklık değerleriniz nasıl? Genişletmek için tıkla... İkisinide destekliyor ve oynuda kapalılar.İşlemci sıcaklığı ise 70 dereceden yukarı çıkmıyor stok fan kullanmıyorum.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.648 Makaleler 8 Çözümler 225 Yer İstanbul 16 Mart 2025 #7 m3the dedi: Evet tek kanal. Genişletmek için tıkla... EXPO açık mı? Artı 0 Eksi
KS KS m3the Picopat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #8 Blacksidemre dedi: EXPO açık mı? Genişletmek için tıkla... Bende bunu soracaktım açıktı fakat kapatmıştım sizce açılmalı mı? Artı 0 Eksi
Blacksidemre dedi: EXPO açık mı? Genişletmek için tıkla... Bende bunu soracaktım açıktı fakat kapatmıştım sizce açılmalı mı?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.648 Makaleler 8 Çözümler 225 Yer İstanbul 16 Mart 2025 #9 m3the dedi: Bende bunu soracaktım açıktı fakat kapatmıştım sizce açılmalı mı? Genişletmek için tıkla... Tek kanal RAM kullandığınız için açık olsa daha iyi olur. Çift kanal RAM'e geçerek bu drop sorununu çözebiliriz diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
m3the dedi: Bende bunu soracaktım açıktı fakat kapatmıştım sizce açılmalı mı? Genişletmek için tıkla... Tek kanal RAM kullandığınız için açık olsa daha iyi olur. Çift kanal RAM'e geçerek bu drop sorununu çözebiliriz diye düşünüyorum.
KS KS m3the Picopat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #10 Blacksidemre dedi: Tek kanal RAM kullandığınız için açık olsa daha iyi olur. Çift kanal RAM'e geçerek bu drop sorununu çözebiliriz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim, kullandığım RAM'in aynısından mı alayım? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2025 Artı 0 Eksi
Blacksidemre dedi: Tek kanal RAM kullandığınız için açık olsa daha iyi olur. Çift kanal RAM'e geçerek bu drop sorununu çözebiliriz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim, kullandığım RAM'in aynısından mı alayım?