m3the Picopat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #1 RAM 16 GB 5000 MHZ Ekran kartı RTX 4060 8 GB Anakart GİGABYTE A620 M H İşlemci Ryzen 5 7500F Arkadaşlar merhaba, çok uzun süredir CS'de FPS'im yüksek olmasına rağmen akıcılık sorunu yaşıyorum ve hiçbir şekilde çözüm bulamadım, muhtemelen %1 FPS'den kaynaklı artık kafayı yemek üzereyim, yardım edebilir misiniz?
Arkadaşlar merhaba, çok uzun süredir CS'de FPS'im yüksek olmasına rağmen akıcılık sorunu yaşıyorum ve hiçbir şekilde çözüm bulamadım, muhtemelen %1 FPS'den kaynaklı artık kafayı yemek üzereyim, yardım edebilir misiniz?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.653 Makaleler 8 Çözümler 225 Yer İstanbul 16 Mart 2025 #11 m3the dedi: Anladım teşekkür ederim kullandığım RAM'in aynısından mı alayım? Genişletmek için tıkla... Aynısı olursa daha iyi olur. Farklı marka da alınabilir yine. Artı 0 Eksi
m3the dedi: Anladım teşekkür ederim kullandığım RAM'in aynısından mı alayım? Genişletmek için tıkla... Aynısı olursa daha iyi olur. Farklı marka da alınabilir yine.