RTX 4060 sistem CS2'de yetersiz performans veriyor

furkan_q

Hectopat
Daha fazla  
CS2'de 100-180 arası FPS alıyorum. Ekran kartım 4060 8 GB. İşlemcim i5-12400F. Bu FPS değerleri bana pek normal gelmiyor. Sizce normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu videodaki ayarlar ile iyi FPS alınıyor;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam çözünürlük ve ayarların değerini tahmin mi edeceğiz?
Pardon hocam. 4:3 1440x1080p 165 hz. Grafik ayarlarını sabah detaylıca atabilirim isterseniz?

Yarın birde bu ayarlar ile deneyeceğim hocam.

Pardon hocam. 4:3 1440x1080p 165 Hz. Grafik ayarlarını sabah detaylıca atabilirim isterseniz?

Düşüktür herhalde zaten CS'yi yüksekde oynayan yok. Hemen kendi bilgisayarımda deneyip bir yorum yapıyım hocam.

Hocam 200 altına düşmemesi gerekli bence bir ayar yapıp yarın tekrar yazın isterseniz.

Düşüktür herhalde zaten CS'yi yüksekde oynayan yok. Hemen kendi bilgisayarımda deneyip bir yorum yapıyım hocam.

Hocam 200 altına düşmemesi gerekli bence bir ayar yapıp yarın tekrar yazın isterseniz.
Öyle yapıcam hocam.

Sun only yazanı hepsi yapın sadece hocam onun dışındakileri böyle yapabilirsiniz.Eki Görüntüle 2262263 çözünürlük istediğiniz gibi olur.
Sabah yapıp değerleri paylaşırım hocam.

Sun only yazanı hepsi yapın sadece hocam onun dışındakileri böyle yapabilirsiniz.Eki Görüntüle 2262263 çözünürlük istediğiniz gibi olur.
Hocam böyle yaptım 180-200 fps alıyorum.

Sabah yapıp değerleri paylaşırım hocam.

Hocam böyle yaptım 180-200 fps alıyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (6).png
    2,4 MB · Görüntüleme: 38
  • Ekran Görüntüsü (7).png
    2,1 MB · Görüntüleme: 34
  • Ekran Görüntüsü (5).png
    768,9 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…