CS2'de 100-180 arası FPS alıyorum. Ekran kartım 4060 8 GB. İşlemcim i5-12400F. Bu FPS değerleri bana pek normal gelmiyor. Sizce normal mi?
Pardon hocam. 4:3 1440x1080p 165 hz. Grafik ayarlarını sabah detaylıca atabilirim isterseniz?Hocam çözünürlük ve ayarların değerini tahmin mi edeceğiz?
Bu videodaki ayarlar ile iyi FPS alınıyor;
Pardon hocam. 4:3 1440x1080p 165 Hz. Grafik ayarlarını sabah detaylıca atabilirim isterseniz?
Öyle yapıcam hocam.Düşüktür herhalde zaten CS'yi yüksekde oynayan yok. Hemen kendi bilgisayarımda deneyip bir yorum yapıyım hocam.
Hocam 200 altına düşmemesi gerekli bence bir ayar yapıp yarın tekrar yazın isterseniz.
Öyle yapacağım hocam.
Sabah yapıp değerleri paylaşırım hocam.Sun only yazanı hepsi yapın sadece hocam onun dışındakileri böyle yapabilirsiniz.Eki Görüntüle 2262263 çözünürlük istediğiniz gibi olur.
Hocam böyle yaptım 180-200 fps alıyorum.Sun only yazanı hepsi yapın sadece hocam onun dışındakileri böyle yapabilirsiniz.Eki Görüntüle 2262263 çözünürlük istediğiniz gibi olur.
Sabah yapıp değerleri paylaşırım hocam.
Hocam böyle yaptım 180-200 fps alıyorum.
Hocam böyle yaptım 180-200 FPS alıyorum.
Hocam böyle yaptım 180-200 FPS alıyorum.
Evet.Sadece günesi hepsi yapın oyunda avantaj sağlar.
Ancak hala az gibi hocam güç planından maksimum performansdamı kullanıyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.